måndag 29 december 2014

Broschyrställ vägg plexiglas

Våra broschyrställ i plexiglas ger dig en bra skyltexponering som även ger en överblick för . Tre storlekar, A Aoch Asom produceras i plexiglas med runda kanter. Köp idag, snabb leverans. Menyställ, broschyrställ och namnsskyltar för bord till Sveriges lägsta priser och med supersnabba leveranser.


Vårt breda sortiment av displaylösningar gör Displaystore till det självklara valet!

Taymar broschyrställ av transparent . Dessa plexiställ är perfekta för exponering av flyers och broschyrer. Låg vikt, stilig utförande och marknadens . Det finns flera olika storlekar på alla våra broschyrställ till bord. Materialet är av formgjuten polystyren med klara kanter, så kallad plexi ställ eller plexiglas.


Flera av våra bordsställ kan även enkelt monteras upp på vägg och användas som ett väggställ. Om man vill ha akrylställ till vägg så går det alltså bra att använda dig av .

A 11 12 6 27 2SEK, offert, offert. Om ni brukar stå på olika mässor eller andra ställen där det är viktigt att synas mycket och kunna dela ut reklam på bra sätt så är akrylställ till bord och broschyrställ till vägg smidigt att ha med sig. Dessutom kan du även använda dem tillsammans med ett akrylställ till golv så har kommer ni att synas tydligt och få ut mycket . Enkelt och stilrent väggställ för tidningar, dagens post, kataloger eller vanliga broschyrer.


I kraftig tråd i A Aoch A6-format. Kan kompletteras med etikettbrickor. Bordsställ, Väggställ, Plexiställ, Skyltställ, Menyhållare till oslagbara priser! Det extra höga ryggstödet fungerar utmärkt för att hålla tunnare Aark upprätt. Fack: x A(x 2mm) Storlek: 1x . Akrylställ Aför bord eller vägg.


I vårt sortiment hittar du bland annat mindre broschyrställ och skyltställ som lämpar sig utmärkt för att exponera information på bord i hotell eller mässor. Utöver detta erbjuder vi även broschyrställ för både vägg och golv. Självklart finns våra broschyrställ i material såsom plexiglas och stål, samt i material såsom Aoch A5.


Korta leveranstider utlovas. Sortera broschyrer och tidningar och visa dem på ett överskådligt sätt. Svensktillverkad av blankförzinkad tråd.

A4xLiggande i klar akrylplast ( plexiglas ). Broschyrfack vägg i plexiglas. Kan användas som brevfack, dokumenthållare, tidningsställ, hållare för reklambla mm. Ett elegant och diskret ställ som tar upp väldigt lite utrymme.


Stöttåligt broschyrställ för vägg. Fack i transparent plexiglas. Skruvas fast via dolda fästen (skruvar medföljer ej). Se fullständig produktbeskrivning. A fack, stående A fack,.


Vi har broschyr- och tidningsställ i många varianter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.