onsdag 31 december 2014

Arbetsplattform hyra

Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar, kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm. Det naturliga valet när du behöver hyr ställning.


Arbetsplattform hjul m, m, Visa detaljer. Hyra ställning, fasadställning, arbetsplattform , klätterplattform, fasadställning, murarställning och väderskydd.

Fasadställningar, arbetsplattformar och väderskydd. Hos rapid hyr du fasadställningar, . Rallco erbjuder ett brett sortiment av billiftar, bomliftar, saxliftar , pelarliftar, släpvagnsliftar, specialliftar och ställningar. Vi hyr ut liftar i alla arbetshöjder upp till meter. Hos Rallco kan du hyra lift med förare, men vi erbjuder även billiftar med meters arbetshöjd som kan köras på vanligt B- körkort. Vi har även en mängd varor och tillbehör till salu på våra depåer.


Service och reparationer utförs av Cramos landsomfattande serviceorganisation med välutrustade verkstäder och fältservice.

Cramo har nu både MEC Titanbom S och MEC Titanbom S för uthyrning i vårt sortiment. Båda är självgående bomliftar med stor arbetsplattform och stor lyftkapacitet. En arbetsplattform är en ideal typ av stege för företag som vill ha en säker och stabil lösning för att arbeta på höjden. Dessa stegar har ofta många egenskaper som gör de extra flexibla och lättanvända såsom justerbarhet och hjul.


Hjulen som ofta är monterade på denna typ av stege gör den lätt att flytta. Scen, läktare, gradäng, bor evenemangsgolv, arbetsbänk, maskingolv, ramper, scenpodium arbetsplattform mm. Vi säljer märkesvaror inom trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes- och skyddsskor. Vi har också en stor verkstad för branschens alla behov. Vi är verksamma i hela Roslagen från norr till söder.


Kan användas i flera lägen då det är en kombinerad arbetsplattform och kombinationsstege. Stege av aluminium och plattform av plywood. Typkontrollerad som stege. Höjd enkelstege: 2cm. Plattformsstorlek: 147xcm.


Stegar och byggställningar från Byggmax.

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet. Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög . Med våra fasadhissar får ni inte bara en arbetsplattform utan kan även användas som hiss för material mm.


Det är en idealisk lösning för arbeten som kräver snabb och enkel åtkomst till fasader . Att hyra liftar hos Hyrtab i Halmsta Falkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er ta fram storlek och modell som passar ert. Räddningstjänsten använder sig av skyliftar som arbetsplattform när de bekämpar bränder via hustak eller evakuering genom fönster.


Vill du Hyra arbetsplattform ? Kostnadsfritt besök när du ska hyra utav oss. Vi erbjuder platsbesök utan kostnad för att ta reda på vilken lift eller ställning som bäst passar det arbete som ni skall utföra. Tänk på att arbeta ifrån en bra arbetsplattform när du ska måla eller renovera din villa i sommar. På låga höjder kanske du kan använda stege,.


Tips och råd vid fasadrenovering. Oavsett om du ska byta ut panel eller måla om huset så är planeringen A och O. Minimal plattformshöjd (m): 55. Maximal plattformshöjd (m): 100.


Transportmått (m) LxBxH: 4×0x9. Tot vikt grundmask (kg).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.