torsdag 25 december 2014

Bob frisyr 2017

Onsdagen är kommen och det är verkligen overkligt mycket på salongen, för alla kan jag lova. Det är människor, hundar, barnvagnar och budkillar som avlöser varandra hela dagarna. Men på något vis så hör det julen till, jag har inte tagit åt mig mer än vad jag behärskar och även fast det är mycket så är . Elin Johansson har sett att de korta bob :arna, pixiefrisyrerna och luggarna har kommit tillbaka allt mer de senaste åren.


Det är en stor skillnad på en bob - frisyr och en kort pixie- frisyr – båda är korta hår men det skiljer sig mycket. Att klippa kort är något många drar sig för, men var absolut inte rädd för att prova!

En av förra årets största hårhittar var just en kortklippt frisyr - en så kallad LOB- frisyr. I år är det den klassiska BOB -frisyren som är överlägset hetast. Våra tankar domineras av en frisyr – boben! Spana in bobfrisyrer innan du tar till saxen.


Den som påstår att kort hår är ensidigt och inte går att styla bör tänka om. Här kommer inspirerande . Vi har pratat med Annie Ankervik, frisör och hårstylist, om vilka frisyrer , hårfärger och trender som gäller just nu – oavsett om du har långt hår,. Alla pager och bobs fortsätter vara lika aktuella som tidigare i år och man ser dem i flera olika längder.


Långt eller kort hår, kort bob eller lång page, lugg eller inte – i år finns alla möjligheter att hitta en trendig och cool look som passar just dig.

Den är idealisk som den primära och skjuvning, och som en mellanutföringsform mellan den korta och långa naturliga hår. Denna frisyr är som stylister för mångfalden av varianter. Bob kan ha släta och skarpa slipade strängar av samma läng men kan se magnifik och till . Den mest populära versionen av denna frisyr i denna säsong . Och jag skulle GÄRNA vilja få ett utlåtande från er gällande frisyr på mig då jag ska klippa mig den sept Är nästan lite inne på ännu lite kortare som Katarina Ha de så fint uppe i Sth på mässan och Lycka till med föreläsningarna!


Se senaste trendfrisyrerna här - välj ny frisyr med hjälp av ELLE! Här är första hjälpen – oavsett om du satsar på kort frisyr eller längre hår! Se kändisarnas snyggaste frisyrer och inspireras av catwalkbilder och experternas. Bob har länge varit en favoritfrisyr hos många av oss.


Det bästa med en bob är att den i princip passar alla hårtyper! En bob kan se ut lite hur som helst, beroende på vad du har för önskemål! Jag kommer gå igenom några olika stilar på bob - frisyren och vilken frisyr som passar till just ditt hår! Hitta en frisör på Klipptid.


Visa fler idéer om Kort hår, Vågigt hår och Klippningar. Du tycker att en kort frisyr är skitsnyggt men är inte riktigt redo att klippa håret kort. Vi älskar verkligen när det är dags att inspireras av säsongens nya heta frisyrtrender. Denna gång har vi frågat vår bloggare och frisören Elin Johansson om vilka som är de största trenderna i höst.


Vi är så redo att plocka fram saxen!

Vi listar höstens hetaste frisyrer och färger! CHIC har koll på vårens hetaste hårtrender och listar looksen du bör ha koll på inför säsongen. Lyst til å klippe håret kort eller opphengt i frisyren til Noora Sætre fra SKAM?


Ta en titt på hårtrendene, og finn bob -frisyren som kler din ansiktsfasong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.