onsdag 24 december 2014

Rusta utemöbler

En praktisk möbelgrupp, skön lounge eller ett enkelt caféset till balkongen? Vi guidar dig till rätt val och ger tips på hur du tar hand om dina utemöbler och dynor. Matgrupp, lounge eller balkongset? Utgå från den yta du har och tänk igenom dina behov.


På sommaren flyttar vardagsrummet ut.

Inred mysigt med våra trädgårdsmöbler, skydda mot regn och sol med paviljonger och bjud in till fest och grillni. Oavsett om du letar ny utemöbel eller vill fräscha upp de gamla med nya dynor så hittar du det du vill ha här! Se till att rusta trädgården eller balkongen med nya utemöbler. Här hittar du tips och lösningar för ett skönt uteliv på våren och sommaren, från matgrupper till loungemöbler. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris.


TUNHOLMEN utemöbler i hållbar aluminium. PPLARÖ utemöbler i brunt, massivt trä. Ta till vara på sommaren med utemöbler.

Utomhusstolar och ett bord på stranden samt en färgglad duk med batikmönster och färgglada kuddar. Vill du ha högt i tak i matsalen? Bygg en egen på stranden i sommar! Rusta tillhandahåller trendiga utemöbler av hög kvalitet.


Däremot är utbudet säsongsbundet och varuhusen ligger glest utspridda över landet. Upptäck de senaste erbjudandena på Utemöbler från Rusta och alla kataloger från dina favoritbutiker. Jag skriver här för jag hoppas på ett snabbt smidigt svar. Jag har en gammal bänk som jag ska ha ute på balkongen i sommar.


Stor trädgård eller liten balkong, det spelar ingen roll – vi har utemöbler som passar. Bekväma möbler i konstrotting som tål att stå ute eller behöver du något lätt och fällbart? Titta närmare på våra campingbord och campingstolar – klassiska fällstolar i nytt format. Eller gör en insats för miljön och satsa på någon av våra . Stabilt och underhållsfritt utebord av UV-beständig plast.


Stabila och underhållsfria möbler av antracitgrå, UV-beständig plast. Bistroset med ett bord och två stolar. Sitt, ligg, slappa, gunga eller häng. Sitt i sköna stolen och njut av solen.

Loungemöbel i konstrotting. Trädgårdsmästarens stol. Jämför priser och läs recensioner på Utemöbler. Välkommen till PriceRunner! Bordet Klint i betong tål väder och vind men bör förvaras frostfritt.


Tro det eller ej men här kommer lite inspiration på utemöbler från Rusta. Jag hittade inspirationen via bloggen Ellas Inspiration som bjuder på massor av härlig inspiration. På Rusta har vi utemöbler för alla behov.


Från våra mindre balkongset Saint Tropez, Antibes, Milano och Nice till större möbelgrupper, som våra klassiska grupper Furuvik och Florens och de mer stilrena Messina, Porto och Malaga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.