måndag 5 januari 2015

Krandämpare

Ser att vimek erbjuder krandämpare för lyft och sväng på de senaste skotarmodellerna. Vad blir det för skillnad i krankörningen? De passar alla typer av kranar, från minsta skogshuggarvagn till största terminalkran. KD består av enLastdämpare (LD) kombinerat med en Svängdämpare (SD).


Vi har optimerat vår krandämpare för att du inte bara ska få ut det . Alla krandämpare från alla leverantörer finns på MaskinNet.

Produkter BISON Miniskotare. Krandämp cylindrar sväng ,lyft ,vipp med fäste. Upp till snabbare manöverrörelser. Förbättrad förarkomfort och ergonomi. Hydraulpump Parker VP1-120.


Baklampor i rostfria hållare. Loadmaster Forest Timber. Adress: Turebergsvägen 5.

Certifikat: Produkter: Pneumatik: Övrigt: Industristötdämpare, roterande dämpare, krandämpare , gasfjädrar. Aggressiva ATV-hjul anpassade för svåra markförhållanden. Bättre grepp och mjukare gång blir standard. Båge framtill för att hålla ris borta. Möjlighet att montera på en vinsch.


Det vill säga att det finns plats . Vindelns Skogstekniska kluster presenterade sin verksamhet genom VD maria Hedblomsamt exempel på framtagna produktivitetshöjande produkter och innovationer. Cranab, Vimek, Olofsfors och Huldtins. Kranar , ban lastbärare och krandämpare. Ny grin uppdaterad mjukvara i styrsystemet, krandämpare och en hel del annat smått och gott som förbättrats.


Nu är Malwan hemma och redo för arbete. Jag skall ut och testa lite hur det känns att köra med krandämparen alldeles strax. Det jag konstaterar direkt är att den nya grinden förbättrar sikten . Utrustad med vinsch fram, kranmonterad vinsch, krandämpare lyft och sväng, skyddsbåge med ljus och motorsågshållare.


Vi fixar förmånlig finans genom Nordea med ränta från 2. Kan även fixa billig frakt om så önskas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.