tisdag 5 januari 2016

Färskvattentank husvagn

Hur ofta gör ni ren färskvattentanken och vad använder ni för medel till detta ? Och vid påfyllning av nytt. Färskvattentank , rengöring. Trots 45års farande genom Europa först med husvagnar numera med husbilen,har aldrig varit magsjuk och tanken ser fint ut utan allehanda tvivelaktiga medel . FÄRSKVATTENTANK , HUSVAGN.


Det finns lika många åsikter om detta som det finns campare.

I en lång forumtråd på husbilsklubben. Lite olika sätt, Tips från nätet. Plast och rostfria tankar för friti båt husvagn etc. Dosera: 1dl Klorin till 10l vatten. Det är Astmaframkallande och jag skulle aldrig använda den rengöring av färskvattentanken.


Jobbar som Städchef och vet vad Klorin . Vattenhink hopfällbar, l. Försyningsanläggning till ferskvattentank. YACHTICON Pura Tank, 5ml.

Innan vi åker till vår husvagn tar vi med oss lite prylar som kan vara bra att ha inför premiärturen: Ett par reservlampor, isoleringstejp, lite verktyg,. I stället för att använda ett bakteriedödande medel går det lika bra med att blanda ut en liter ättikssprit till tio liter vatten och hälla det i färskvattentanken. Som nybliven husbilsägare ( år med husvagn ) undrar jag lite över hur ni gör med vattenmängden i tanken vid färd. I min Hymer står det i instruktionerna att vattennivån vid färd inte får vara mer än liter.


Har sökt efter ett miljövänligt medel för att rengöra färskvattentanken i husbilen. Rengöring av vattentank, dricksvatten i Husbil - Husbil Semester husbilsemester. Nu har jag använt aquafix.


Ett kanonbra rengöringsmedel till färskvattentanken i husbilen, lätt att använda ingen lukt efter behandlingen. Det var lätt att beställa och snabb . Gråvattentank, vattentank VW T vattentank Sprinter, vattentank Ducato. I vårt sortiment hittar du tankar som kan monteras inne i fritidsfordonet eller under golvet.


I husvagnar monteras vattentanken oftast under fordonet och i husbilar inne i bilen. Avloppstankar hittar du i shopen i kategorin spillvattentankar. Med gängat lock för DIN96. Beställ din vattentaxi idag på Campingtillbehör4u.


Detta är ett långskott att skriva i forumet. Men tänkte kolla här innan jag mailar till återförsäljaren. Päronen köpte en husbil för 2v sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.