tisdag 11 oktober 2016

Balansering däck kostnad

På Däckia vill vi att du ska känna dig trygg när du köper däck. Priserna presenteras här nedan och beror på vilken storlek du har på dina däck. Det tillkommer inga extra avgifter för. Montering däck eller fälg vid köp hos Bildemo.


Skifte av hjul tillkommer . Låt Euromaster förbättra hjulens rullegenskaper!

Det finns en STOR fördel att köpa allt av en vettig däckfirma, när däcken visar sig vara ovala eller att man måste balansera om däck och fälg så görs det. Det gäller att hitta nån liten skuttverkstad med däckmaskin som inte bryr sig om att du kommer med egna däck. De stora gummiverkstäderna tjänar som sagt på försäljningen och har omläggningen mest som en service, och är inte så intresserade av att lägga på egna däck så priset blir därefter. Balansering plåtfälg, 10kr, 40kr.


Hoppar in med en till fråga ifall det går bra. Vad uppskattar ni att det kostar att balansera däck ? Däcken sitter redan på bilen så det blir väll extra kostnad för att ta av dom och sätta dit dom igen? Du kan självklart välja att skicka dina nya billiga däck till någon av våra monteringspartners.


På så sätt behöver du bara boka en tid för montering när däcken har anlänt till.

Behöver du hjälp med balansering , montering och skifte på din bil? När du handlar hos oss har du möjligheten att få varorna skickade till någon utav . Pris avser lösa hjul, dvs ej av- och på från bil. Chevrolet - No cars, just trucks BMW - Pure driving pleasure.


I priset ingår ny ventil. Thomas Auto, Saluvägen 2kronor (ingen balansering ). Kyrkvägen 6 2kronor . Däckprofilen AB, 1kr (3kr inkl. balansering ) Bettorpsgatan 12. Så mycket kostar det att byta vinterdäck i Örebro: Priserna gäller endast arbetet att skifta hjul, alltså fyra däck som är monterade på fälg.


Omläggning och balansering. Vibrerar bilen lite väl mycket tycker du? Då kan en balansering av däcken räcka för att få bukt med problemet.


Med rätt balans i däcken sparar du på däcket ! På alternativ har jag aldrig hört talas om något annat än att montering och balansering ingår. Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 9verkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en verkstad och du behöver bara åka med din bil dit , så ordnar vår verkstadspartner resten.


Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda . Alla priser gäller tillsvidare och kan komma att ändras. Ilägg slang, inv kontroll av däck och inv.

Vi håller din bil rullande. Våra erfarna servicemontörer garanterar dig snabb och säker service. Vi har moderna maskiner som klarar alla typer av däck utan att skada dina fälgar.


Vi byter alltid gummiventil vid däckbyte och balanserar med miljövänliga vikter. Vi tar också ansvar för dina gamla däck , fälgar och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.