måndag 10 oktober 2016

Bildredigerings app iphone

I inställningar kan vi bocka i att kameran ska starta så fort vi öppnar appen, bra om vi tänker använda Vsco som vår primära kamera- app. Här finns även en välkommen nyhet som möjliggjordes i och med IOS – ett läge för att fota i raw. Perfekt för den som vill ha största möjliga kontroll över sina bilder.


Den här appen är endast tillgänglig i App Store för iOS -enheter. Bästa bildredigerings appen jag har hittat.

Genom skjutreglaget kan du trolla fram automatjusteringar i ett enda steg. Grundläggande: Beskär, räta ut, rotera och spegelvänd fotona. Ta bort röda ögon och lysande djurögon.


Autofix: En enstegsjustering av kontrast, exponering och. För dem som har Lightroom hemma: LIGHTROOM FOR IPHONE Du får åtkomst till en rad verktyg, bland annat redigering i råformat samt förprogrammerade redigeringar, där du med ett klick kan förbättra din bild. Ligthroom-appen synkroniserar med andra enheter, så att du kan redigera och . Upptäck de bästa bildredigerings -apparna som tar dina mobilbilder till nästa nivå.


Gratis – Android och iOS.

PicsArt tillhandahåller allt du behöver. Denna smarta app omvandlar dina bilder till konstverk i kända konstnärers stil som t. Van Gogh, Picasso och Levitan. Creatic kan du enkelt skapa egna filter och dela dem med andra. Det finns massor av mobilappar som Prisma, som erbjuder ett urval av färdiga filter och förinställningar att gälla för telefonen och surfplattor bilder. Typ: App för bildredigering men filter, manuella kontroller, manuell kamera och ett socialt flöde.


Lättjobbat Många filter. I det hela taget så är det en app med många bra funktioner, och passar nog allra bäst till de som vill ha allt i ett. Introduce popular Camera apps on iPad to you. Learn how to edit photos on your iPad Air, iPad Mini with ease. Faktum är att jag brukar ofta blanda flera.


Att låtsas vara en proffsfotograf har aldrig varit så enkelt som det är idag. Café guidar dig genom app - och filterdjungeln! Reglagebaserad app för att konvertera bilder till svartvitt och lägga på färgton för mer retrokänsla. Finns en hel del olika reglage.


Tyvärr lägger sig reglagen över bilden så man ser inte fullt ut hur de förändringar man gör påverkar bilden. MonoPhix HD till Ipad (kronor) fungerar betydligt bättre, mycket så .

Med de här fem apparna kan du fixa till dina mobilbilder utan att behöva använda en dator. Perfekt om du är på resande fot eller ligger på stranden i sommar och vill fylla ditt flöde med snygga bilder. Med en bra foto- app kan du snabbt och enkelt förbättra dina mobilbilder. Appen erbjuder precis de. Så är du ute efter en app där du enkelt kan lägga på ett filter, men känner dig begränsad av de som finns i Instagram, är Pixlr-o-matic appen du letar efter!


Men har du testat Quickpic? Helt klart ett bra tillskott i fotoapp-mappen. Men som sagt, kontakta Doro support. Se hur en annan huvudform som passar dig!


Vad jag inte gillade var att den hade In App Purchases. Med dessa fyra bildredigeringsprogram kan du fixa till dina mobilbilder utan att behöva använda en dator för redigeringen. Detta är appen som alla stora Instagrammare använt minst en gång.


Har du sett bilder där en person står spegelvänd mot sig själv? Till och med vår testbild blir extra cool när denna app används, så föreställ dig hur coola dina selfies kan bli med hjälp av denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.