måndag 3 oktober 2016

Borrhammare test 2016

DeWalt DCH 2- Vi här på Test. Det krävs mycket kraft för att borra i betong och stål. Men alla borrhammare klarar det inte. Se vilken maskin som klarade testet bäst.


En borrhammare bara brummar till, sen är det klart.

Läs ocksåGuide: Bästa mobilen för barnen. Generellt sett föll ingen maskin ur ramen. De gjorde sitt jobb snabbt och smärtfritt. När alla parametrar vägts samman finns en vinnare.


Här kommer en praktisk jämförelse av slagborrmaskin och borrhammare. Jag har funderat över dessa två maskiners likheter och olikheter, hur deras lämplighet skiljer sig vid olika användningar, och om kanske en kompromissmaskin skulle kunna ersätta båda två. Så jag bestämde mig för att göra ett test.

En bra sladdlös skruv- och borrmaskin bör finnas i varje hem, så långt är experterna överens. Men vilket är det bästa komplementet - en borrhammare eller en slagborrmaskin? Tidningen Gör så här har hittat förespråkare för båda varianterna. Efter ett eget test konstaterar tidningen dock att borrhammaren . Vad är egentligen skillnaden mellan borrhammare och slagborr, försökt att läsa lite på nätet men känner att jag vill skapa en tråd om det. Det finns ett antal olika typer av borrmaskiner och en sökning på en av de populärare prissökningstjänsterna ger drygt 5träffar.


Vi har valt att testa slagborrmaskiner och borrhammare då de, förutom att . Borrmaskiner är ett begrepp som inte riktigt räcker till längre. Ska du enbart skruva i en skruv räcker en skruvdragare. Alla maskiner i testet klarar . Välj vilken kraftkälla borrhammaren ska använda, om den ska ha skruvfunktion, mutterdragare, belysning och dammutsug. Det finns även egenskaper som slagfunktioner, borrkapacitet och mer att välja. Jämför pris på borrhammare från Bosch, Makita . Vikten, ergonomin och ljudnivån är de viktigaste faktorerna.


En vibrationsdämpare kan också vara bekvämt. Vi testar olika borrhammare.

Köp nätdriven borrhammare från Bosch, Dewalt, Makita mfl via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och fantastiska priser! Bra ljus”, ”Lätt och behändig att hantera”.


Så lyder omdömet om vinnaren när plattsättare testat ny och energieffektiv arbetsbelysning för. Vårt test avslöjar vilka hörselkåpor du ska välja för att få bästa möjliga komfort och dämpning. Bahco är den rörtång som de använder i. Borrhammare : Hilti vinner med knapp marginal. Sidan 2-Hjälp mig välja borrhammare ! Bosta hem och trädgård.


Läs vårt test nu, så vet du vilka slagborrar som är riktigt bra och prisvärda! På grund av den robusta konstruktionen är den här lätta borrhammaren idealisk för att snabbt och. En borrskruvdragare är hemmafixarens bästa vän. Testfakta har testat sju modeller inför semesterns byggprojekt.


Den maskin som lyckas få ihop alla delarna bäst är testets dyraste maskin från Makita. Kombihammare med funktioner! Med den här borrhammaren från Mak. Slagborrning, borrning och bilning. Du kan borra, slagborra och mejsla och funktionerna ställs snabbt in med ett vred.


Bra om du ska borra hål i betong, tegel eller murverk från 4-mm. Modellen är DCH2av Perform and Protect utförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.