onsdag 5 oktober 2016

Diy inredning ikea

Vintage BORKUM i ny klädsel. Gör din egen AINA kimono. Gåbortpaket med julgodis. Dekorera med ljusslingor. DIY sänggavel med förvaring.


Några av höstens stora inredningstrender är konst i storformat och fantasifulla textila väggbonader.

Vi kombinerar båda med den djärva metervaran NATTGLIM för en hel vägg med modigt uttryck! NATTGLIM är formgiven av modedesignern Martin Bergström, som även ligger bakom . Skapa en unik möbel med en möbel som är allt annat än unik. De flesta är nästan fånigt enkla att göra. Vi har sen några år tillbaka börjat älska att skapa våra egna möbler och gärna av redan befintliga möbler. Förändra en gammal favorit till . I really like this IKEA hack and will make folding screens with these IVAR units again, using different materials.


Here with classic rattan weave.

Trendiga kulörer, eftertraktade material och smarta lösningar – vi kan inte få nog av Ikeahacks. Ikea och DIY går hand i hand. Men med rätt snits går det faktiskt att få möblerna att se dyrare ut. Behöver du inspiration för att förändra barnrummet? Så här har du aldrig sett Ikeas möbler, vi ger dig roliga sätt att fixa barnmöblerna på.


Låt inredningsinspirationen komma tillbaka med dessa fantastiska DIY -tips till ditt varadagsrum. Grunden är olika Ikeamöbler. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Det går att variera i oändlighet och är dessutom riktigt snyggt.


Här är inspirerande bilder. Bakom det uppmärksammade initiativet står Myrorna och Prettypegs som vill värna om upcyclade möbler och hållbar inredning. De utvalda deltagarna som jobbar kreativt och inom inredning fick i uppdrag att visa . Det här hemmafixet är just ett sådant projekt.


Till stegen kan du sedan matcha köksbrickan med samma tapet eller fånga upp kulörerna i tapeten i din övriga inredning. Och det är inte bara i köket du kan få användning av en . DIY – Skandinavisk lyx av begagnad IKEA Kallax. Vi ger dig den enkla DIY - guiden för hur man gör Viktoria Holmgrens skåp i klassisk skandinavisk stil av en vanlig IKEA Kallax.

Inredning , styling och foto står högt upp på Viktorias lista, allra högst står dock hennes två fina ungar. Och vad är inte roligare än att göra om sina egna IKEA möbler? Jag köpte två olika BESTÅ stommar, en högre och en lägre som jag skruvade ihop i varandra.


Sedan satte jag fast två skåpsluckor i den . Ska vi gissa att det här gör det själv-projektet blir ett av årets mest ombloggade? Livet hemma har förvandlat soffbordet Klubbo med hjälp av självhäftande dekorplast (finns att köpa till exempel här eller här). DIY marble table by IKEA ( Livet hemma) – Husligheter.


Translation: IKEA has created a great DIY. Detta är ju nämligen kökshanddukar som pimpats med spets och hamnat i badrummet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.