måndag 10 oktober 2016

Gasgas återförsäljare

I vår butik hittar du allt som rör cross och enduro. Auktoriserade återförsäljare för Husqvarna, Kawasaki och GasGas. Här hittar du en länk till en del av våra leverantörer.


Nu är vi även återförsäljare för Sherco. Tjena, Jag har kört GasGas sedan många år tillbaka men eftersom det nu är som det är med företaget så har jag valt att sälja av hojen och leta efter annat.

Vill inte köra KTM som alla andra så jag tittar på lite mindre märken som Beta, Sherco och TM. Dessa tillverkare gör ju små volymer så jag vill kolla pris . Då var GAS GAS ett sällsynt fabrikat ute på banorna här i Sverige. Jag fastnade för dom fina egenskaperna GAS GAS hade.


Smidga och lättkörda förhållande till andra fabrikat på den tiden. Numer är företaget återförsäljare för Sherco och TM Racing. Men levererar service och reservdelar till de flesta fabrikaten.

Scott Skyddjacka Softcon 2. Kolla in nyheterna bland vårt enorma sortiment på över 50. Varor som finns i lager levereras inom 1-dagar med Posten. Tillsammans med våra återförsäljare sprider vi glädje med världsledande varumärken. Handelshuset KGK Motor ingår i den familjeägda koncernen KG Knutsson.


MV Agusta, Quadro och GasGas med motorcyklar. AMT, Torqeedo, Capelli, Suzumar och Arronet med båtar. Vi erbjuder dessutom ett brett . Vi är återförsäljare för Husaberg GasGas och Kawasaki.


Hos oss hittar du allt du behöver till din motorcykel och dig. En välfylld butik med allt du kan tänka dig till. Välfylld butik med Sveriges största lager på . Alla hjul levereras med valfri färg på nav och fälg.


Du kan välja färg på naven: silver, gul svart, blå eller röd. Andra tillval: färgade nipplar, färgade ekrar, dekaler på fälgen.

Vi har hjul till motocross, enduro och supermoto. För att komma dit är det mycket jobb men jag är på god väg för det är verkligen fullt med delar och tillbehör i butiken. Nu har jag verkligen snabb leverans på order (samma dag ) eftersom .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.