fredag 7 oktober 2016

Makadam pris stockholm

Prislista över sten och grus leverans Stockholm. Enorma Salu på sten och grus direkt från grusgrop, bergtäkt och grusterminal Stockholm - se Stockholm priser här. Här i vår webshop kan du köpa makadam i behändiga 8kg:s säckar vilket motsvarar kubikmeter. I våra butiker har du även möjlighet att köpa mindre kvantiteter samt i lösvikt på lastbil eller släpvagn.


Priser för andra mängder vid köp i en butik: liters säck: kr.

Förstärkningslager vid t. Består av fint stenmjöl och kross upp till 63mm. Används främst till dränering och gångytor. Tänk på att material i lösvikt ej kan.


Du kan få det tippat, skopat eller i storsäck. Endast Stockholm Söderort Vill du ha förstklassiga produkter, bra pris och snabb leverans är det mej du ska ringa till. Makadam används ofta till dränering, garageplaner och gångar, men även till asfalts- och betongtillverkning.

Materialet levereras i samarbete med Ballast Sverige. Leverans endast inom Stockholms Län (ej öar utan broförbindelse). Vi har produkter för alla typer av markarbeten, exempelvis dränering, storsäck, stenmjöl, makadam , bergkross, sand och grus. Råmaterialet utvinns och förädlas i egna grustag men även genom återvinning. Storlek (mm), Pris per ton.


Makadam används främst vid tillverkning av asfaltmassa och betong men även till husgrunder, trädgårdsgångar, garageplaner och järnvägar. Genom att använda makadam som dräneringsmaterial under hus och bostäder går det att förhindra fuktskador och mögelbildning. Vi erbjuder makadamprodukter i . I samarbete med Ballast Sverige erbjuder vi kross, grus och jord med hemkörning till fasta priser inom stora delar av Stockholms län.


Leveransen görs av Ballast normalt inom arbetsdagar efter beställning. Letar grus som passar sig för dränering och undrar lite vad som är ett normalt pris. Här hittar du allt ifrån makadam till dräneringsgrus.


Vi hjälper er gärna så tveka inte att kontakta oss. Hos BAUHAUS hittar du sandlådesan fogsan sättsand och cement i flera sorter. Alltid dagars öppet köp!

Levererat direkt hem till dig eller till bygget! Kontakta kundtjänst för pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.