onsdag 5 oktober 2016

Vägportal

Alla våra vägskyltsbärare har en överskådlig och luftig utformning, som tydligt lyfter fram trafikskyltarnas budskap. Trafikanterna måste tydligt se vägvisningen, utan att den inkräktar på den totala trafikmiljön. Därför är det viktigt att vägportalerna dimensioneras och utformas efter den miljö de ska fungera i. Under natten mot tisdagen ska en ny vägportal ska sättas upp. Därmed behöver inte vägen stängas av även på natten till onsdag.


Hanröleden i Falun kommer från och med klockan på måndagskvällen att stängas av när en ny vägportal ska sättas upp.

Vägportal nerkörd på väg 50. En trafikolycka inträffade vid åttatiden på morgonen på väg i höjd med Bäckelund i Borlänge. Det ska röra sig om en vägportal som blivit påkörd. I samband med olyckan och det efterföljande arbetet rådde begränsad framkomlighet på platsen.


Strax efter klockan nio . Nedkörd vägportal på riksväg 50. Lastbil välte på riksväg 50. Singelolycka på riksväg i höjd med Ina.

Trafikolycka på riksväg vid Sågvallen. Totalstopp på riksväg 50. Larmet kom till SOS strax efter klockan ett. Polis och räddningstjänst.


Ställningen med trafikskyltar kollapsade och trafiken fick stängas av i söde. En lastbil lastad med gasolflaskor körde på en vägportal på en bro ovanför Evid Frösundavik på måndagsmorgonen omkring klockan nio. En sopbil råkade slita med sig en vägportal på sin väg mellan Gammelstad och Kyrkbyn, vid Statoilrondellen.


Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen. Lagerstatus: stockstatus Varan finns i lager. Leveranstid ca dagar.


Jag har inga uppgifter om att någon är skada säger Stefan Wickberg, presstalesman hos polisen. Olyckan orsakade totalstopp på Evid platsen och polisen dirigerade om trafiken via en . Uppdaterad 11:21Essingeleden var helt avstängd i norrgående riktning efter att en lastbil kört på en vägportal som sedan föll över vägen vid 07:30-tiden. En nedkörd vägportal vid Fredhäll på Essingeleden i Stockholm orsakade totalstopp i biltrafiken i norrgående riktning på onsdagskvällen.


En personbil krockade med portalen och larmet kom in till polisen vid 21. Köerna är långa, de sträcker sig nog någon halv mil. Vi leder trafiken igenom stan . Kranbil körde in i luftledning.

På spåret i termnalbygget. Jul med Falköpings sångsällskap. Kommentera artikeln (kommentarer). We were unable to load Disqus. Svetsning av vägportal pågår.


Norra länken i Stockholm är ett projekt som drivs av Trafikverket och är stort vägtunnelprojekt som kommer att sträcka sig från Tomteboda till Värtan. Vägmärkestillverkaren Blinkfyrar har uppdraget att leverera trafikskyltsystem till Trafikverket under projektets gång. När det behövdes vägportaler .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.