onsdag 23 november 2016

Aftonbladet nyheter idag

Ett 80- tal personer utan svensk säkerhetsklassning har haft tillgång till Transportstyrelsens it-system i drygt två år. Fastkedjade i år – så lever de i dag. PLUS Tre år efter flykten från helvetet – så lever Gina, Michelle och.


Vill du se lokala nyheter nära dig? ANVÄND NUVARANDE POSITION SÖK DIN ORT. I eftermiddag kommer hovrättens dom i det.

SMHI klass 1-varnar i nästan hela landet: Snö, vind och halka. Kraftig villabrand i Södertälje. Efter att ha blivit rädd för snö flög papegaojan Diablo upp i ett meter högt träd. Räddningstjänsten kom till undsättning. Trump om May: Vi har en väldigt bra relation.


Efter uppgifterna om osämja med premiärminister Theresa May. Nu slår Donald Trump tillbaka. Sveriges bästa nyhetssajt med nyheter , sport och nöje!


Nu går Läckberg till hård attack mot kvällstidningen.

STOCKHOLM ”Du snackar väl inte om det här sen va? Aftonbladet i en status på . Flera uppgifter som Nyheter Idag tagit del av säger att det är en . Du har kommit helt rätt – för från och med nu får du alltid det senaste och bästa inom nyheter , sport, nöje och allt annat som du kan tänka dig att läsa om. Har du några idéer eller synpunkter ? Journalisten Karin Alfredsson var en av medgrundarna. Nu när historien upprepar sig ser . Den hemliga uppgörelsen om Estelle. Bonde-Sigrids hemliga bröllop.


Jag har blivit trygg och lycklig. Victoria plågas av pappas besked. Kronprinsessan förtvivlad: Ingenting blir som förr. Mette-Marit förkrossad över makens affär.


Norge i chock: Fruktansvärt pinsamt! Med tanke på hur mycket data det finns tillgängligt idag går det att visa nästan vad som helst med hjälp av siffror och jämförelser. Det går nämligen att ha väldigt roligt med statistik om man känner till en del fula knep.


Nordens största dagstidning. Här twittrar vi från redaktionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.