måndag 28 november 2016

Chang frick

Journalist at nyheteridag. Här vinkar Trump mot Niklas Svensson. Plötsligt dyker den amerikanska presidenten Donald Trump upp och då lyckas Svensson, för en kort sekun få pr. Publikationen är ansluten till det pressetiska systemet och uppger sig vila på en libertariansk grund.


Medarbetarna har dock bakgrund i olika organisationer. Det var Sverigedemokraterna, säger sig Pavel Gamov veta.

Frick är närmast känd för att ha. Men en stor del av artiklarna handlar om frågor kopplade till migration och brottslighet, eller. Något som han senare blånekade till när micken kom fram. Den senare står i dag som ansvarig utgivare men har en mer undanskymd roll. Skärmdump från Nyheter Idag.


Kent Ekeroth har många gånger delat länkar från Nyheter Idag, och har i sin tur omskrivits i positiva eller neutrala ordalag på sajten. Almi tecknar avtal med SEK som möjliggör en utökad utlåning till exporterande svenska företag om 5miljoner kronor. Grönt ljus i EU för tallolja - viktigt steg för mer förnybart drivmedel.

Tallolja kvar på listan över godkänt förnybart . Anledningen till avhoppet är att han flyttar från kommunen. Jag har tidigare varit . Samtidigt tar han avstånd från Nordfront och beklagar sig över att vissa sätter hans tidning i samma fack som annan alternativmedia. Visa info om bostaden i bostadsregistret . Valdistriktet röstar borgerligt. Sajten bevakar brott, politik och invandringsfrågor och har även de senaste månaderna knutit sig an två uppmärksammade . Media by Markus och Malcom from desktop or your mobile device. På nätet ser vi allt fler och allt mer välgjorda sajter som rör sig i det ”autonoma” fältet.


Med autonoma menas här att de hävdar sin autonomi gentemot det rådande systemet. Pool blev avvisad av polisen pga risk för mobb. Whitepages is the most trusted directory. Nä, det är väl inte ett så jättesvenskt namn.


Hans mamma är inte svenska, och han är en av tämligen många judar i partiet. Med tanke på det senare, tycker jag inte att det är konstigt att han reagerar häftigt på bilden med Grive och en sönderriven nazistflagga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.