måndag 28 november 2016

Byta däck nacka

Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Per Hallströms väg vid ICA Maxi. Stationens datum är: Vår: mars - maj. Boka däckskifte hos oss - få tid till annat!


När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav.

Byta Däck - däckverksta bilverksta däckservice, däckhotell, fälgar, sommardäck, bilservice, däck , vinterdäck, däckförsäljning - företag, adresser, telefonnummer. Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 9verkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en verkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Försäljning av däck och fälgar, däckhotell samt verkstad med specialistkunskaper inom premium- och supersportbilar.


Däckmäklarna är en komplett däckverkstad för alla som uppskattar bekvämligheten av att slippa tänka på sina däck. Vi tar emot både privatpersoner och erbjuder lösningar för företag. Förutom omläggning till vinter- och sommardäck erbjuder vi prisvärd förvaring, balansering samt försäljning av alla typer av däck och fälgar .

Vi är här för att göra allt som har med däck och fälgar så enkelt som möjligt för dig. Hos oss får du hjälp med allt från att hitta det optimala däcket för din bil, till hjulskiftning, balansering, däckförvaring och hjulinställning. Vi tar hand om din bil under tiden som du shoppar, jobbar eller utför dina ärenden. Ecoshine använder sig utav miljövänliga produkter och den senaste tekniken inom bilvård för att du ska få en ren bil och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle.


Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en professionell och bekväm tjänst . Kontakta verkstaden Visa vägbeskrivning. Att byta däck efter säsong är viktigt . Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.


Vi servar och reparerar bilar av alla märken, nya som gamla. Allt från däck till motorrenoveringar. Däckbytet, eller däckskiftet, är det många som väljer att göra själva. Och visst, det är inte särskilt svårt.


Har du bara rätt prylar och gott om plats att vara på så klarar du dig på en timme. Däremot kan det vara tungt och du får räkna med att bli smutsig.

Vill du testa själv så börja med att ta en titt på den här byta däck -videon från . Besök gärna vår partner: dack. Vi säljer de flesta däckfabrikat på den svenska marknaden för att kunna erbjuda däck som passar just dig och ditt fordon. När det kommer storlek har vi allt . Vi finns här för att hjälpa dig med allt din bil behöver. Har du frågor eller vill boka tid? Däck och fälg – bilens grundval.


Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Så tveka inte att höra av dig om du behöver råd kring vilka däck och fälgar som är lämpligast för din bilmodell och dina behov. På BiliaToyota verkstad kan vi hjälpa dig med allt som rör både däck och fälg.


Köp eller byt till bra däck , fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad. Nacka och behöver hjälp med t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.