onsdag 30 november 2016

Glaslyftare

Med två kraftiga, vakuumverkande gummisugplattor. Genomgående hål i handtaget (mm diam) för lyftning med förlängningsrör o dyl. Plattornas diameter 1mm. Glaslyftare dubbel 60kg.


GLASLYFTARE DUBBEL DIAM. Köp karosseri hos Würth.

Läs fullständig beskrivning. Göm fullständig beskrivning. Beställ här - fraktfritt! Med plaststomme och vakuumverkande gummisugplattor: Ø 1mm. Robust suglyftare i aluminium med sughuvuden för transport och lyft av olika laster.


Passar alla material med plan och lufttät yta. Suglyftaren måste tryckas fast på den yta som skall lyftas med lösgjord gummiplatta. När vipparmen spänns skall motståndet vid .

En av sveriges största leverantör för glasmästare. Vakuumlyft glas glaslyftare som säkrar snabb och effektiv hantering och kräver minimalt underhåll. Effektivisera ditt montage med den stabilaste montagekranen på marknaden. Grundfunktionen för våra glaslyftar är att lyfta fönster och glaspartier, men vi har även ett stort fokus på att kunna erbjuda extra funktioner. Krokar, gafflar, griphuvuden.


Denna glassugare fäster man smidigt genom ett enkelt snabbgrepp och lämpar sig väl för mindre glas i räcken samt kökspaneler. I vårt sortiment kan du hyra glaslyftare anpassade efter dina behov. Med våra glaslyftare avlastar dina arbetare från tunga och besvärliga lyft. Hyr glaslyftare av oss och skapa ett tryggare, smidigare och effektivare arbetsflöde för transport och montage som även minimerar risken för arbetsplatsolyckor. Sugplatta, -, -, -, Visa detaljer.


Röjsåg, Bensin, -, -, Visa detaljer. Oumbärligt redskap vid ut- och inmontering avglas. Finns i olika utföranden och kvaliteter.


Registrera dig eller logga in för att få priser och beställa online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.