torsdag 24 november 2016

Metallbandsåg

För smörjfri kapning i metall och plast. Skärvinkel vänster – 60°. Max kapacitet 90° rundstänger Ø 1mm, fyrkantsgods 1x 1mm.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Verktygsboden har ett brett utbud av metallbandsågar.

Här hittar du våra bandsågar. Jet, Scantool, Luna, Holzmann med flera. Manuell metallbandsåg med variabel hastighet. Sågbygeln kan snabbt ställas in för gering som låses mekaniskt. Sågbladet styrs via kullager.


Levereras med längdanslag. Hydraulisk nerfällning av sågarm med steglös justering, växlar och remdri. Vår storsäljande såg från Italienska Femi.

En metallbandsåg av mycket hög kvalité för både proffset eller den kvalitetsmedvetna hobbyanvändaren. Detta är den såg vi säljer absolut mest av årligen, vi vet att den har mycket hög kvalité, mycket bra precision och är enkel att använda. Den är liten, transportbar och går att köra i . För att göra det enklare för er att välja metallbandsåg har vi nu satt ihop en enkel guide om vad man ska tänka på i valet av metallbandsåg.


Lätt och kompakt metallbandsåg med en kapkapacitet på 1mm. Någon här som har erfarenhet av något liknande? Enkel att låsa fast för säker kapning och att lösgöra för transport. Bandsåg med svängbar sågram.


Gnistfri kapning av metall. Verktyglös justering av skärvinkeln från 0–45°. Används med stativ eller frihandsågning. Femi 7XL är maskinen för det lilla behovet.


Liten transportbar metallbandsåg med hastighet i två lägen. För de små jobben som skall gå snabbt. Metallbandsåg , som även lämpar sig för att transportera med till byggarbetsplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.