tisdag 29 november 2016

Bala agri vedkap

För att se priserna på våra artiklar går du till de enskilda produkterna under varje produktkategori. Alla, Handla online, Komplett sortiment. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Bala Agri är en vedklyv i hög kvalitet som är svensktillverkad. Välkommen till PriceRunner!

Idag består företaget av en. Tryckkraft vid 1bar: o. Fullt funktionsduglig vedklyv. Oljepackning till hydrauliken behöver bytas. Internationella butiker. Andra har också tittat på.


En vanlig vedkap med klinga kostar inte många kronor, men är mycket effektivare än motorsåg. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan.

Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Säljer en vedklyv i fint skick! Kopplas till hydrauluttaget på traktor.


Klyver mycket grova, vresiga samt långa klumpar 1cm. Behöver du hjälp med en transport som liknar denna? Skapa en kostnadsfri förfrågan här. Inlagt av: Privatperson.


This is pure joy for a HillBilly. Piło łuparka Bala - Agri Vedkombi 32 drewno kominkowe. Yleisarvosana (1-5): Valmi. Jag har kapat en hel del ved och föredrar vedkap. Snabbt, enkelt och relativt riskfritt.


Funkar bra till små och . Väldigt fin och klara det mesta stockarna. Skickar även med en kap som fungerar mycket bra. Allt har stått ett tag inne i ett garage men fungera väldigt bra.


Ved och kap till kanon pris!

Vedklyv Bala - Agri P8Proffsklyven. Max 2bar, då 1ton. Sidobord på bägge sidor. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.