onsdag 30 november 2016

Borrhammare test

Vilken är egentligen bäst? Det krävs mycket kraft för att borra i betong och stål. Men alla borrhammare klarar det inte. Se vilken maskin som klarade testet bäst.


En borrhammare bara brummar till, sen är det klart. Generellt sett föll ingen maskin ur ramen.

De gjorde sitt jobb snabbt och smärtfritt. När alla parametrar vägts samman finns en vinnare. Här kommer en praktisk jämförelse av slagborrmaskin och borrhammare.


Jag har funderat över dessa två maskiners likheter och olikheter, hur deras lämplighet skiljer sig vid olika användningar, och om kanske en kompromissmaskin skulle kunna ersätta båda två. Så jag bestämde mig för att göra ett test. En bra sladdlös skruv- och borrmaskin bör finnas i varje hem, så långt är experterna överens. Borrhammare vs slagborr - Hobby, fritid och livsstil - SweClockers.


Men vilket är det bästa komplementet - en borrhammare eller en slagborrmaskin? Tidningen Gör så här har hittat förespråkare för båda varianterna.

Efter ett eget test konstaterar tidningen dock att borrhammaren . Vi för- står att det inte säger så mycket för de flesta, men för att vara övertydlig kan vi garantera att den är hård OCH elak. Det finns ett antal olika typer av borrmaskiner och en sökning på en av de populärare prissökningstjänsterna ger drygt 5träffar. Vi har valt att testa slagborrmaskiner och borrhammare då de, förutom att . Borrmaskiner är ett begrepp som inte riktigt räcker till längre. Ska du enbart skruva i en skruv räcker en skruvdragare. AnvändbArhet, vibrationer och dammutsug var avgörande när Hilti med knapp marginal blev etta i Bygg- nadsarbetarens borrhammartest.


Alla maskiner i testet klarar . Testgruppen hittade både för- och . Tänk på att välja rätt maskin efter ditt behov. Om du ska borra ofta och större hål så väljer du en kraftigare maskin, exempelvis en 36v maskin eller den största av Milwaukees modeller. Välj vilken kraftkälla borrhammaren ska använda, om den ska ha skruvfunktion, mutterdragare, belysning och dammutsug.


Det finns även egenskaper som slagfunktioner, borrkapacitet och mer att välja. Jämför pris på borrhammare från Bosch, Makita . Visa filter Stäng filter. Köp nätdriven borrhammare från Bosch, Dewalt, Makita mfl via vår webbshop eller butik i Stockholm.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och fantastiska priser! Men i detta test så vet jag inte om slaghastigheten på Makitan var avgörande mer kanske att borren vrids när den slås in (kanske görs på alla borrhammare ?) samt att 8J på Julas variant kanske är lite glädjemätt, såg en maskin för 800:- på prisjakt med 8J det var Best Tools vilket enligt joule skulle . Sidan 2-Hjälp mig välja borrhammare !

Bosta hem och trädgård. Den knackar sig igenom materialet och är ett strå vassare på t. De flesta av våra borrhammare är eldrivna men det finns också . Bosch borrhammare ger kraftig hammarborrning i betong och tegel, bilning och borrning. Läs vårt test nu, så vet du vilka slagborrar som är riktigt bra och prisvärda! Parkettgolv_Ek_lackad_3_stav_Barlinek.


Klickgolv, vitlasera borsta fasad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.