tisdag 29 november 2016

Lamineringsmaskin a4

Vad är maximala storleken på det material du önskar laminera? En lamineringsmaskin med större valsbredd ger möjlighet att laminera flera mindre fickor på samma gång. En enkel lamineringsmaskin med förinställd temperatur och hastighet för . Den har två driftlägen och kan användas med fickor som behöver värme . Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial.


Välkommen till PriceRunner!

Snabb lamineringsmaskin som klarar upp till A-format. Laminerar ett A-ark på mindre än en minut. Maxtjocklek: 2x 1micron.


Gör släta lamineringar utan luftbubblor tack vare temperaturreglerade valsar (PTC-teknologi). Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 5kr. Hastighet: ca 2mm min. För dig som på ett enkelt sätt vill skydda utskrivna dokument och bilder. Laminatorn är utrustad med automatisk pappersmatning, klarar laminatplast 80- 1micron och är anpassad för A-format eller mindre.


Kompakt Alaminator i snygga WOW färger.

Elegant Alaminator i kompakt design med WOW färger. En enastående enkel och bra lamineringsmaskin med fotokvalitet. Dessutom medföljer lamineringsfickor till denna lamineringsmaskin. Handla online till ditt företag.


Idealisk för pysselprojekt och hemmabruk. Ett exempel är om man vill plasta in dokument från släktforskning eller göra ett fint fotocollage. På arbetet kan en lamineringsmaskin Abehövas till att plasta in vissa viktiga papper eller . Vilken typ av lamineringsmaskin du bör välja beror på kapacitet, pris och vilka funktioner den har. Du kan köpa en lamineringsmaskin i Aeller A3-format. En maskin som är avsedd för kontoret bör naturligtvis klara mycket större kapacitet, än en lamineringsmaskin för hemmet.


Du kan göra en laminering med olika tjocklekar . Säljes till högstbjudande, levereras med spårbart DHL-PAKET. Xyron 8Världens enklaste och bästa lamineringsmaskin för kallaminering. Miljövänligt laminat med majsstärkelse som lim.


Den bearbetar dokument i ID- till A-format medan utmatningsbrickan garanterar en fullkomligt . För snabb och mångsidig laminering. Limma eller laminera till ett mycket attraktivt pris! För att laminera ett ark med mikron laminat tar det ungefär sekunder.


LED- lampor och ljudsignal gör dig uppmärksam på när maskinen är klar att använda.

Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Staples A- lamineringsmaskin hos staples. Bestill online i dag få rask levering. Med Hama Home L4lamineringsmaskin kan du bevara viktiga dokument, utskrifter eller foton genom att använda lamineringsfolie.


Maskinen klarar att både laminera kallt och varmt med sina dubbla rullar och den stödjer ark upp till Astorlek. Helautomatisk Alamineringsmaskin for profesjonelt bruk. Ingen innstillinger, intelligent sensorteknologi. Patenterte sammenleggbare brett for perfekt resultat.


Anti-stopp sensorer med automatisk revers og av-funksjon. Oppvarmings-informasjon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.