måndag 28 november 2016

Finja snigeldynamit

Ibland kan man inte använda konventionell sprängteknik för att ta bort stenbumlingar, bergklackar eller betongfundament, på grund av deras läge. Med Snigeldynamit undviks skador på omgivande objekt och byggnader, vilket lätt kan uppstå vid konventionell sprängning. Ingen sten är för stor eller för svår. Det är vibrationsfritt och åstadkommer ingen splitterverkan eller gasutveckling.


Den blandas med vatten och expanderar.

Björn Christiernsson lär dig hur du gör, och ger dig tre roliga fixartips i. Du tidigare inte trodde var möjligt. Pulver och vatten blandas och hälls i borrhålen, sedan är det bara att vänta i ca ett dygn på att . Bemix Snigeldynamit används för att spräcka, spränga sten, berg och betong. Läs mer om hur produkten fungerar på bemix.


Jag har stått och slitit med snigeldynamit och har lite erfarenheter som jag tänkte dela med mig av. Jag skulle gräva ner en elkabel på tomten och i.

Expanderande medel för spräckning av berg, sten och betong. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter. Expansivcement för tyst och försiktig spräckning av sten, berg och betong.


Att spräcka sten, berg och betong med snigeldynamit är enkelt. Karta och vägbeskrivning. Kontakta butik för pris. Spräckmedel snigeldynamit 2kg.


Används för ljudlös, dammfri och vibrationsfri spräckning av sten, berg och betong. Skador på omgivande objekt och byggnader undviks, vilka lätt kan uppstå vid konventionell sprängning. Leverantör: Finja Betong AB.


Handelsnamn: Finja Snigeldynamit. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från. Oppsprekking skjer lydløs og uten eksposjon.


Feb Finja Snigeldynamit.

Generellt: Flytta den skadade från exponeringskällan. Inandning: Den skadade flyttas genast från exponeringskällan till frisk luft. STONE-TECH (smygdynamit). Nu kan du själv, på ett enkelt sätt, spräcka berg, stora stenar och betong. Borra några hål fyll dem med smygdynamit.


Någon dag senare har berget spruckit, till mindre stenar som är lätta att forsla bort. Men det går att spränga i granit med denna. Fungerar otroligt bra, nackdelen är att det tar någon dag.


WTvWbNMf3v4feature=related.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.