fredag 25 november 2016

Håltagning betong göteborg

Håltagning Betong - företag, adresser, telefonnummer. För bästa resultat, Ring oss. Vi jobbar inte med betong , vi jobbar med problemlösning.


Men av oss får du inte nödvändigtvis den lösning du bett om, du får den lösning du behöver. Kontakta oss Jag vill ha hjälp NU! Vi arbetar i huvudsak mot bygg och fastighetsbolag i Göteborg med omnejd men även mot privatpersoner.

Genom åren har vi haft stora som små entreprenader i och omkring Storgöteborg. Vi har års erfarenhet av håltagning och kan hantera och åta oss . Göteborgs betongborrning utför all slags håltagning och rivning i betong. Inom entreprenadområdet utför vi alla typer av uppdrag med grävmaskin, lastbil, hjullastare m. Varje uppdrag skall utföra så att det ger bra . Vi utför även smidesarbete efter kundens behov. Med år i branschen har vi erfarenheten som krävs för att leverera ett professionellt jobb.


Vår kunniga personal hjälper dig att utföra både omfattande och mindre håltagningar i Göteborg med omnjed.

Oavsett om det gäller arbete i armerad betong , granit, sten eller andra material så hjälper vi dig på bästa . Derock AB är ett företag inriktat på håltagning och rivning efter dina önskemål. Vi finns i Göteborg och vänder oss till företag och privatpersoner i Göteborgsområdet. Allt inom sågning och borrning i betong.


Vi erbjuder allt inom sågning och borrning i betong åt byggföretag, industrier samt privatpersoner i Alingsås, Borås och Göteborrg med . King Concrete utför betonghåltagning och betongborrning i Göteborg och Jönköping. Vi hjälper byggföretag med håltagning och borrning i betong och tegel. Hos RIVAB i Göteborg hittar du erfarenheten och kompetensen som krävs för en perfekt håltagning. Vår skickliga personal kan hantera alla typer av uppdrag.


Läs mer om våra tjänster. Med modern maskinpark och erfaren personal garanterar vi ett proffessionellt arbete. Vi tar uppdrag från byggföretag, fastighetsbolag samt kommuner. Vi diamantskär och utför borrning i många hårda material, exempelvis betong , sten och tegel, samt öppnar vägen för bland annat ventilation , rör, kablar, ljus och dörrar. Borrning och sågning gör att.


Behöver du hjälp med betongborrning i Göteborg ? Vi på Specialhåltagning i Göteborg AB ställer upp och fixar dina hål med vår specialutrustning. Arbetsmomenten kan gälla både borrning och sågning. Arbetet kräver specialverktyg och är därför oftast mycket svårt att göra själv, ofta använder man exempelvis olika sorters diamantborrar vid borrning och specialsågar vid sågning .

Vid modifiering, om- och tillbyggnad av fastigheter med väggar eller bjälklag av betong , är det oss du ska kontakta för håltagning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.