onsdag 23 november 2016

Billyft biltema

Stabil och säker elektrohydraulisk lyft för arbeten som inte kräver hög lyfthöjd. Ska placeras på plant, stabilt betonggolv. Saxlyft - Billyft , ton. Hur är den att leva med? Bygger ny verkstad och tänkte investera i en lyft.


Orkar inte krypa på golv längre.

Bara nyfiken på om någon använt en. När en ny hydraulisk billyft installeras så ska olja och filter bytas inom tre månader efter leverans. Om detta inte utförs (filter ska köpas från Verkstadsexperten eller auktoriserad reservdelsleverantör och kvitto ska kunna uppvisas) så upphör garantin på cylindrar och hydraulblock med tillhörande komponeter . Släpet får plats framför. Har hittat en liknande för.


Edit: Är fortfarande efter runt månader mycket nöjd med denna billyft och har säkerligen gjort talet billyft ( blivit rätt populär i trakten med att snabbt och säkert få upp en bill,,). Moms tillkommer på angivet högsta bud. Biltema och Verktygsboden säljer .

Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Inte för jag är någon biltema fantast! O det finns säkert andra som har något liknande. Men till deras saxlyft går det ju o köpa till en hjulsats, så den blir flyttbar.


Vilket om jag skulle köpt en hade varit en fördel. Då ens garage inte direkt är jättestort o man kanske inte alltid vill vara . Hydraulisk tvåpelarlyft med självlåsande lyftarmar. Har blivit riskmedveten sista tiden då jag fick. Lämplig till personbilar och mindre transportfordon. Dessutom sparar man ju in frakten ifall man har biltema där man bor.


Hade man varit tvungen att köra den åter om den krånglat tro? Kan inte förstå att inte man kan göra detta enkelt? Har sänt mail till huvudkontorets kundservis och de behagar ej svara. Tog telekontakt med butiken och fick detta besked.


Skall i fortsättningen välja . Verkstadsutrustning - verkstadsutrustning, avgasutsug, billyftar, däckmaskiner, kompressorer, lyft, verkstadsservice, atlas copco - företag, adresser, telefonnummer.

Det är nog inget för mig eftersom jag har bara 2. Det får bli min gamla höglyftande domkraft och pallbockar i ställer. Men det är fantastiskt vad det finns smarta grejor och verktyg nuförtiden. Arbetet med detta är på börjat.


Blev en jackpad för billyft på biltema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.