måndag 21 november 2016

Senaste nytt polisen eskilstuna

Händelser RSS - Södermanland - Aktuellt - polisen. Inbrott i kedjehus, Katrineholm . Denna sida ska inte användas för larm, anmälningar eller tips till polisen. Försvann ur butiken med en stor summa pengar – nu varnar polisen för ett nytt växlingsbedrägeri.


Här följer ett urval av brott som har anmälts till polisen i Strängnäs kommun den senaste tiden.

Smitning från krockad bil. En anmälan om smitning från trafikolycka har upprättats. Vid akuta fall ring 112. Den dömde för misshandeln av en väktare i Fröslunda i våras, är den som polisen nu gripit för den senaste skjutningen i Nyfors, då en person sköts i benet i en.


På plats konstaterar polisen att det har begåtts ett lägenhetsinbrott. Ungefär samtidigt håller en polisman på att bli nermejad av en bil som verkar fly platsen i hög fart. Var god stäng av din adblocker för att spela innehållet. Det senaste jag fått är att skadorna inte är så .

Sent på tisdagskvällen larmades räddningstjänst och polis till en bilbrand på Riktargatan i Torshälla. Larmet inkom vid 23-tiden. När brandmännen anlände till platsen stod en. Stora trafikstörningar under tre veckor.


På grund av arbeten med infrastruktur på Tegelbruksgatan så är det stora störningar för såväl. Oroligt i Årby tredje kvällen i rad. Det blev oroligt i Årby och Skiftinge även på fredagkvällen precis som polisen befarat. Trafikolycka i rondellen vid Gröndal. Omkring 12:inkom ett larm . Eskilstuna : Bilbrand i Torshälla.


Så snart polisen lämnar området börjar raketskjutandet på nytt. Det utvecklar sig till någon katt-och-råtta-lek, säger Björkholm till lokaltidningen. Minst en bil sattes också i brand i Årby under torsdagskvällen.


Detta på grund av personalbrist. Ett larm om skottlossning kom in till polisen. Det finns spaningsuppslag att jobba me sade Roland Lindkvist, vakthavande befäl vid polisen i Södermanlan till TT tidigare under natten.

På platsen hittade polisen en man som skjutits i huvudet. Polisen förhör även personer på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.