tisdag 29 november 2016

Belos reservdelar

Vi har ett stort reservsdelslager till Belos. Både nya och begagnade delar. Vi kan ta fram tex nya delar till växellådor och motorer. Finns det mesta, har inte upprättat lagerlista ännu men det finns väldigt mycket på bilder nedan.


Har du nån fundering eller fråga om Belos så ställ . Här hittar du olika modeller av knivar till klippaggregat till din gräsklippare av märket Belos -Kubota.

Titta under respektive kniv vilken modell den passar till. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig hitta rätt! Kärcher Belos redskapsbärare är utformade för professionell markvår året om. BCS enaxlade traktorer, Redskapsbärare. Belos Logo, Belos Kärcher, Redskapsbärare.


Belrobotics, Gräsklippare. Därför erbjuder vi original reservdelar till de flesta märken på marknaden. Reservdelen till din maskin fixar Parkmaskiner Kinna.

Ring eller maila oss så får du besked inom kort. Ingen del är för liten för att vi ska hjälpa dig. Säljer av mina belosar och tillbehör samt en massa nya reservdelar. Vi gör även service på andra fabrikat och har två välutrustade servicebussar för service och reperationer i fält.


May Varken Svalan eller Biet var färdigutvecklade när de släpptes ut på marknaden och reklamationerna formligen forsade in till fabrikerna efter en kort tids försäljning. Om kicken sitter kvar på din motor och är blålackerad hör motorn förmodligen till en Svalan. När det gäller delar till Belos har jag hört att dessa . Jul Under Klossfestivalen pratade jag med en person som jobbade med reservdelar på Belos och det rings visst fortfarande och frågas efter reservdelar till dom här maskinerna.


Flickr Jag började med att plocka ihop modellen i datorn. Det var vissa delar som inte funkade på . Kompakta kraftfulla redskapsbärare. Storleksmässigt mellan . Oct Tidigare reparationer utförts av auktoriserad Belosverkstad och att Belos original reservdelar använts.


Maskinen använts för avsett ändamål och med redskap och tillbehör som godkänts av Belos. Köparen skall begränsa följd skador i möjligaste mån som kan uppstår av felet. Garantin omfattar inte:.


Sep Det jag har kunnat konstatera är att den är förbannat rolig att köra.

Motordelar till den skall finnas att få tag på. Andra delar är nog knepigt. Dra timmer är jag tveksam till. LMK Markvårdsmaskiner AB i Arninge, Täby. Vi säljer och hyr ut nya och begagnade redskapsbärare, kompakttraktorer, entreprenadmaskiner, gräsklippare, elfordon, traktorvagnar, sandspridare, vikplogar, sopmaskiner, konstgräs, Belos , Nomaco, Grönytemaskiner, Lapab, Vagnsteknik, Alia Trac, Mählers, JCB, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.