onsdag 23 november 2016

Dräneringspump inbyggd flottör

En unik dränkbar pump som även klarar smutsigt vatten. Pumpen är utrustad med inbyggd flottör för trånga utrymmen eller för att hålla vattennivån på en låg nivå. Levereras med kabel och jordad stickpropp. Pumpen har en inbyggd nivåstyrning av start och stopp.


Den inbyggda nivåstyrningen består av en flottör som ger start och stoppsignal.

En inbyggd backventil säkerställer att det inte rinner tillbaka vatten i pumpstationen. Produktfördelar: Anslutningskoppling medlevereras med flera anslutningsalternativ. Med omkopplingsbar nivåsensor mellan automatisk och manuell drift.


Brunnen har 40cm diameter. Synd att man har mil till närmaste Bauhaus, års garanti hade ju varit smutt annars. Lutar åt Clas Ohlson då de har års garanti på alla produkter, men skall kolla med Granngården först.


Backventil skall jag inte behöva . Pump för dränering, smal brunn.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Här hittar du våra aktuella erbjudanden. Rejäl smutsvattenpump som kan hantera partiklar upp till mm och har en inbyggd fördelarenhet som slår sönder större partiklar, något som gör den extra lämpad för avloppsvatten. Dräneringspump - Rapid automatic. Dränkbar länspump med vertikal pumputsug och inbyggd flottör.


Lämpar sig för pumpning av lätt orenat vatten från gropar, översvämmade källare, pooler och andra vattenkällor. Pumpen lämpar sig för tömning av slam från avfallsgropar, . Dränkbar pump DAB VertyGo med inbyggd flortör och backventil. Suger ner till 2- 3mm och max. Det är en kompakt och kraftig pump i slagtålig plast.


Max partikelstorlek, mm. Dränkbar Combi-universalpump med alla fördelar i en smutsvattenpump och en ytsugande renvattenpump - i en enda enhet. Lätthanterlig, robust och multifunktionell dränkbar pump för dränering, vattenavtappning samt om- och urpumpning av t. Steglöst ställbar nivå via kabelfäste.


För manuell drift sätt flottörbrytaren i fästet. Kompakt och låg profil för trånga kölsvin eller utrymme nedanför motorn. Du kan välja mellan vertikal eller horisontell montering av utloppet.

Inbyggd elektronisk nivåvakt utan rörliga delar gör pumpen helt automatisk. Genom skruvlockskonstruktionen kan man lätt montera ned och plocka isär den för rengöring. Specialkonstruerad dränkbar dräneringspump med vertikalt pumputsug och inbyggd flottör med tryckhöjd på meter. För användning i mycket trånga utrymmen.


Kan kopplas om till automatisk eller manuell drift. I manuellt läge insugning redan från mm vattennivå och uppsugning från plana ytor ned till mm. Ny lågprofil dränkbar pump från Rule.


För högsta säkerhet finns två olika system.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.