onsdag 30 november 2016

Göra egen lampskärm tråd

Idag försökte jag mig på att göra en lampskärm av tråd , med lyckat resultat! Om du också vill göra en. Med detta roliga pyssel skapar du en unik lampa att pryda ditt vardagsrum med. Så här gör du, steg för steg.


Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Såhär gör du din egen lampskärm , precis som Ernst Kirschtegier.

Utförande ser du i videon nedan. Material: Lampskärm Tyg Tråd Tjockare tråd. Verktyg: Symaskin Kulspetspenna. Välkommen till dinlampa. Just nu kan du köpa färdiga lampskärmar klädda i bland annat Eldblomma - Josef Frank, Unikko - Marimekko, Elefant - Estrid Ericsson (Svenskt Tenn), för inte mindre än till HALVA PRISET!


Titta under färdiga lampskärmar! Vi har allt du behöver för att tillverka . Gör din egen lampskärm !

Tapetklister, pensel, ballonger eller badboll beroende på hur rund man vill ha skärmen, handskar, ståltrå papperssnören i önskad färg och snöre för att hänga upp ballongen eller badbollen i taket, och något underlägg då de skvätter mycket lim. Vill du inte köpa lim kan du göra eget . Otroligt snygg lampa gjord av pappersloppor! Junkgarden tipsar om inte mindre än lampor du kan knåpa ihop på egen han och lampan ovan – gjord av pappersloppor – är ju otroligt läcker! En helt vanlig lampskärm kan få nytt liv med hjälp av tygblommor, textilfärg eller fransar.


Bara fantasin sätter gränser. Planerar att göra en sån snörbolls- lampa , har googlat lite på hur exakt jag ska gå till väga och vilka material. Hur gör man en sån här lampa ? Tillverka egen lampa som nysan?


Var dags ruUnderbara hemmagjorda lampor! Snart är det september och mörkret lägger sig lite tidigare varje kväll. Då känns det nog extra roligt att tända de lampor man skapat själv!


Varför sukta efter dyyyra designerlampor när du kan göra en egen unik lampa precis så som du själv vill ha den? Med en pumpa kan man skapa en riktigt fantastisk lampa. Gamla hattar skapar underbar stämmning.


Din egen muffinsforms- lampa. Med lite pyssel skapar man en .

Hur du gör din egen LED- lampa tråd för ditt hem. Lysdioderna (lysdioder) är solid state elektroniska apparater, vilket innebär att de inte har några rörliga delar. Detta gör dem mycket mer effektivt och längre livslängd än glödlampor. Jag gillar lampor, och lampor man kan göra själv gillar jag ännu mer.


Som den på bilden - gjord av ballong, garn och lim. Renovering av lampskärm till bordslampa. Jag älskar att ge en gammal lampskärm nya fräscha kläder ☺ ☺ ☺ Här klär jag om en lampskärm i plast och tyg åt en kund i tyget Manhattan, Josef Frank. Fönsterlampor av snören och pet-flaskor. Precis som du kan vira snören doppade i klister runt en ballong eller en badboll kan du göra samma sak runt en pet-flaska.


Som vanligt är vi försiktiga med värme och papper. Använd en liten lampa , gärna ledlampa, som inte kommer i kontakt med skärmen! DIY: Så gör du en egen lampa. Skaparglädje Nu är det nära jul, och.


Det behövs mer ljus när det är mörkt, därför gör vi lampor och vi vill göra det på ett lätt och inspirerande sätt. Vi ser också till att använda återvunnet. Lägg undan på tork till dess att tråden är helt torr.


Ta hål i ballongen och fäst varje . Då tänkte jag att det borde ju gå att göra en själv om man har en stor boll och lindar den med tråd och sedan limmar . Trots att vi varit bortskämda med en solig höst så kommer ändå mörkret allt tidigare på kvällarna och det är dags att börja damma av lamporna, och just lampor handlar månadens DIY från mig om. Vad kan man hitta lampskärmsmaterial och lampstommar? Gillar de där snörbollslamporna och en sådan till sovrummet vore ju både matchande till min svarta panelvägg och de övriga vita väggarna mm.


Dessutom med en dimbar lampa inuti så kan det bli effektfullt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.