tisdag 22 november 2016

Betongsåg husqvarna

Cookie-filer hjälper oss att leverera en bättre upplevelse. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du vår användning av cookie-filer. Gå till webbplatsen för skog, park och trädgård. Detta är webbplatsen för byggutrustning.


Kraftfull allround-kap och levande legen för den kräsne markanläggaren. Klarar de vanligaste kapningarna och är den mest köpta och populäraste modellen vi säljer.

Husqvarna K7för den kräsne markanläggaren! För en mängd olika material på byggarbetsplatsen. Inget byte av kapskiva behövs på plats. Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Idealisk för mindre justeringar av fönster- och . Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning.

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Diameter klinga: 3mm. Stihl GS4- betongsågen som skär i betong, kapar rör, går igenom murar.


Objektsbeskrivningen är framtagen . Mycket kraftfull kW betongsåg med kraftig diamantslipkedja. Perfekt till frihandskapning med vatten av byggmaterial som betong, natursten, avloppsrör och. Asfalt- och betongsåg , hjulburen.


Produkten kan avvika något i form och utseende ifrån denna exempelbild. Betongsåg Huskvarna k760. Säljes av: chediac januari 23:16. Visa på karta ( Göteborg, Västra Göteborg).


Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Hos oss på Timfors hittar du alltid ett brett utbud av auktionsobjekt inom entreprena bygg och maskiner. Vi håller löpande onlineauktioner på entreprenadmaskiner och verktygsauktioner med målet att vara den ledande aktören i branschen. Sågen fungerar och är i bra skick.


Alla avgifter och priser är exklusive moms om inget annat anges . Någon som provat denna (eller husqvarnas motsvarande)?

Vilken såghastighet och slitage på diamantkedjan kan man räkna me liknande som för motorkapar? Behöver man slipa om denna typ av kedja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.