fredag 25 november 2016

Omrörare färg

Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. För blandning av färg , fog- och fästmassa. Passar borrmaskiner med mm chuck.


Praktisk blandare för mindre arbeten med en bruttovolym på l. Lätt att förflytta med ett praktiskt transporthandtag.

Avsedd för blandning av betong cement och gips. Med mjukkstart, snabbchuck och dubbla blandarstavar Ø 1mm. BAUHAUS har ett bra sortiment till låga priser av blandarvisp, murbruksblandare och omrörare från leverantörerna Alpha Tools, Collomix, Skil och Herkules. När du behöver blanda färg , gips, bruk, lim eller betong passar våra blandare och vispar perfekt. Tvåväxlat blandarverktyg med elektronisk varvtalsreglering, Ø1mm gängad blandarstav och gummerade greppytor.


Välkommen till oss på Jula! Oavsett vad du skall blanda, mixa eller homogenisera har vi omrörare för alla industrier och applikationer. Vi kan även kundanpassa omrörare efter.


För slutna fat med 2” öppning för vätskor med viskositet upp till 5mPas.

El- och luftdrivna omrörare till de flesta blandningsapplikationer. Olika typer av omrörarverktyg, t ex propellrar, dissolverskivor, jet-stråle. Därtill finns ett flertal olika fastanordningar, stativ och tillbehör. Med rätt utrustning krävs rätt tillbehör.


Med vårt breda sortiment av kringutrustning, som en omrörare , till måleriutrustningen för du bästa resultatet. En lätt, kompakt och stark elektronisk omrörare med växlar. Steglös varvtalselektronik för drift utan stänk.


Ergonomiskt gummibelagt handtag. Med överbelastningsskydd för pålitligt arbete och lång livslängd. Anpassad för mängder upp till ca 2liters blandningsvolym. Färg och cement omrörare för många olika ändamål som gör att produkter får sina rätta konsistens.


Observera, denna text är maskinöversatt. För färger som alltid ska röras i god tid före Gebauch. Omrörare för kort som lång med vridmoment och styrka.


Brukblandare med justerbart varvtal och nydesignat handtag. Idealisk för medier som både ska röras om och transporteras, t. Används för blandning av färg. Modifiera färg i magnetisk omrörare.


Letar du efter Dricksglas till låga priser online?

Handla hos lightinthebox. Monteras på kraftigare borrmaskin. Lämplig för lacker, tvåkomponentsfärger, bitumen och cementslam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.