tisdag 22 november 2016

Android nougat sverige

Huawei har påbörjat utrullningen av Android Nougat tillsammans med EMUI 5. I Sverige får vi vänta lite till, men för den otålige finns det ett knep. Det är relativt enkelt att installera den officiella Nougat - uppdateringen genom att använda en app kallad Hicare. Väl i applikationen byter du region . Många verkar ha fått nya mjukvaran under fredagen, vilken kom i form av en OTA-uppdatering.

Sverige , cirka en månad efter att vissa deltagare i betaprogrammet fått uppdateringen. Nya mjukvaran ska gå att ladda hem OTA direkt från . Med Android får du saker gjorda snabbare och med minimal batteriåtgång tack vare de förbättrade Doze- och STAMINA- lägena. Dessutom skyddas din integritet och dina personliga filer nu ännu bättre med ny . Upptäck de senaste Android -uppdateringarna för din Sony-enhet och upplev mobilt när det är som bäst … Vi gör 8. Latest news: Android Oreo is also out now, so we expect to see a lot of manufacturers focusing efforts on updating devices to the newer software rather than Android 7. We will keep this list up to date with the latest Nougat information as and when we have it.

Asus Zenfone får nu Android 7. Läs även: Huawei Mate Pro kommer till Sverige. Inga rapporter från Sverige ännu. Nougat har nya funktioner som gör det ännu bekvämare arbeta med program och inställningar. Uppdateringen i Sverige kommer dröja ett litet tag till men vi vet . Pepparkakshus och pepparkaksfigurer är ju trevliga, men det finns alternativ också.


Galaxy Sbörjar få Nougat i Europa. Där delar vi med oss av nya idéer. Håll utkik under veckan om hur du skapar en läcker Android Gingerbread-pepparkaksrobot i tre enkla steg.


LG Mjukvara och uppdateringar : Optimera din enhet med drivrutiner och uppdateringar. Här är listan på alla Samsung-telefoner som får Android 7. Nougat och det kan dröja fram till mitten på innan alla har fått uppdateringen. Så snabba är tillverkarna på att uppdatera.


Vi har gått igenom hur snabbt Android -tillverkarna fick ut Android Nougat till sina telefoner. Mer specifikt handlar det om modellerna som släppts i år och förra året som kommer uppdateras till Android 7.

Vi har inte fått någon information från LG när, eller om, företaget kommer lansera Vi Sverige , men förhoppningsvis kommer LG berätta det inom kort. Som topic lyder, har ni fått det på era telefoner än? Det skulle släppts Januari men jag söker och söker efter uppdateringar i telefonen men den hittar.


Data Saver: I Sverige är våra operatörer duktiga på att meddela oss användare när vår datatrafik börjar ta slut. Med Data Saver byggs funktionalitet in i operativsystemet så vi kan definiera hur mycket trafik som vi maximalt skall kunna göra av med på en måna nyheterna i Nougat är att det blir mer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.