fredag 25 november 2016

Bloggtips inlägg

Bloggtips inlägg att skriva om. Titta på vad andra skriver om i sina bloggar. Posta din spellista på Spotify i ett blogginlägg. Tipsa på din blogg om dina favorit klipp.


Sminktips gillar alla att läsa om på bloggen.

Vilka är dina mest lästa blogginlägg och har du något bra blogg-tips ? Vilka av dina blogginlägg är du mest stolt över? Har du något tips att blogga om? Jag har listat tips och idéer på vad du kan skriva om. Låt någon annan skriva ett inlägg.


Vad är det viktigaste du . Tips – Tipsa om något bra du vet som kan vara av intresse för dina läsare.

Skriv en recension om något – film, godis, skönhetsprodukt t. Med dessa 2tips kommer du väldigt långt. Skapade jag mig själv en ny utmaning där? Tommy K Johansson har skrivit två väldigt bra böcker om bloggandet. Den enda tar upp hur du skriver . Jag skriver detta inlägg långt före det kommer att publiceras.


Och vet ni va det känns jätteskönt. Drömmer du om att kunna uppdatera varje dag och slippa stre. Mitt tips är att ta bort besöksräknare, skriva endast när du själv har lust och inte för att du måste prestera ett inlägg varje dag, skriva det du vill utan att tänka på vad folk ska tycka och tänka så länge det inte skadar någon annan eller dig själv. Sen är kommentarer självklart välkomna och VÄLDIGT . Hur man tjänar pengar på att blogga!


Elin skrev ett jätteintressant inlägg om vad det finns för olika sätt att tjäna pengar på sin blogg. Det handlar inte längre om (enbart) gratisprodukter. Det första steget till ett SEO-vänligt inlägg tar du redan innan du börjar skriva: genom att ta reda på hur folk söker efter information kopplat till er verksamhet. Utifrån denna vetskap kan du sedan besvara de frågor som finns, på det språk som de personer som letar svaren själva använder – vilket gör att ert .

Allt från personlig utveckling, till mental träning, till hälsa. Hon berör många ämnen som har . Jobbar som frisör och försöker unna mig de jag gillar. Familjen betyder som för många andra mest av allt!


Och jag gillar att KRAMAS…. Skapa konton på sociala medier dedikerade till din blogg och meddela alla dina vänner och följare om nya inlägg. Med din kostnadsfria blogg hos SimpleSite kan du enkelt göra inlägg på sociala medier med hjälp av verktygsfältet till höger om din blogg.


Glöm inte att bli medlem . Här hittar ni min då kan dina läsare dela dina inlägg - så att fler hittar till dig. Och skaffa ett konto på instagram. Bli länkkompisar med andra bloggare. Där ni länkar varandra och på så vis hittar fler till era bloggar.


Lägg till din blogg till olika bloggportaler ,tex bloggportalen. Jag tänkte att vi kör lite bloggskola här idag. Tänkte ge er mina bästa tips för hur man får en bra blogg och fler läsare. I en blogg kan man skriva mycket!


Om jag tittar i mitt bloggarkiv så kan man nog hitta alla möjliga inlägg. Men jag tror att det är . Något jag saknat i den finlandssvenska bloggvärlden är en sånhär blogg. Nu är den äntligen här och jag kikar in gånger om dagen för att se. Jag erbjuder olika typer av synlighet på min blogg, bland annat enskilda kommersiella inlägg , bartersamarbete, banners, tävlingar, produktplacering . Så långt är allt enkelt.


Det måste skrivas inlägg också. En annan att skriva ett bra inlägg. Det är en sak att skriva ett inlägg. Därför ska jag ge fem tips som hjälper dig att skriva just det där kick ass-inlägget som gör dig till en grym bloggare. Tusen tack för alla Paris-tips, hörni!


Jag har skrivit ut dem och packat ner dem i mitt handbagage. Imorgon bitti bär det av! Dagens inlägg är ett bloggtips , det är nämligen en av systrarna Eisenman som har börjat blogga, närmare bestämt Monica Eisenman som är gravid och börjat blogga på Mama. Ebba hjälpte mig idag med ett inlägg på sin blogg där hon förklarar hur hon redigerar sina bilder på instagram som jag är helt förälskad i! Hennes blogg är grymt bra och tycker verkligen ni ska gå in och testa hennes knep, kramis3.


Mina blogg tips använda som mall eller följa helt, det är upp till dig. Planera två till fem inlägg i veckan, några dagar innan du publicerar dom. Planera att du ska blogga om en promenad du gjorde på torsdagen nästa vecka. Kladda ner lite vad du ska ha med i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.