måndag 28 april 2014

Batteri dyckertpistol test

En spikpistol är ett verktyg som används för att skjuta in bandad spik i olika material (vanligast trä). En spikpistol som drivs av tryckluft, batteri , gas eller kolsyra förekommer för trådspik från mm upp till 1mm och det finns även tryckluftsdrivna pistoler för klammer eller dyckertspik. När du ska sätta upp lister eller takpanel är en batteridriven spikpistol det bästa verktyget. Vi har testat sex av de vanligaste – läs vår dom här! Makita blev en klar vinnare i vår undersökning och knep första platsen genom att ha funktioner som gör den enkel och väldigt användarvänlig.


Det finns bland annat val för singel- eller serieskott, belysning för klarsynt arbete och snabbladdning av batteri.

Denna bäst i test klammerpistol har även ett inbyggt säkerhetssystem . Målaren gillar oftast inte att man kör med denna maskin men vill man ha en kombimaskin du kan göra de mesta med så rekommenderar vi denna pistol. Den har en större spikskalle och klarar belastningan av t. Jag ska montera golvsocklar och sätta taklister på två våningar och undrar om ni kan rekommendera någon bra batteridriven dyckertpistol ? Hyr aldrig ett verktyg ;). Dewalt DCN690MSpikpistol ! Dyckertpistol - Tryckluft eller gas?


Test-gasdrivna-dyckertpistoler. TpisToler sällan har det varit så svårt att i ett test skilja de olika maskinerna från.

Vare sig det gällde gas eller eldrivet. Y7IG vs the new AEG 18v nail gun I accept. Upp till spikar per min. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner!


AirStrike tekniken ger den kompakta spikpistolen luft komprimering vilket gör den underhållsfri och utan driftskostnad. Två inställningar - serie eller enkel, . DCN660NT är en mycket smidig och lätt batteridriven dyckertpistol som drivs av DeWalts 8V XR batterier. DCN6är kolborstfri och har både enkel.


Teknologi för att avfyra dyckert i serieföljd. Inga gaspatroner eller rengöring krävs. Förstår inte riktigt varför du skall köpa verktyg till honom bara.


Ryobi R18N18G-(Utan Batteri ). Les også: Test av fugepistoler . Några klarar sig med enbart batteri , andra ska kompletterats med gaspatron för snabba. Det är många som ringer till oss för att fråga vilken spikpistol men skall använda till va främst skillnad på dyckertpistoler. Det skall vi här nu reda ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.