onsdag 30 april 2014

Palms skogsvagn pris

Med hjälp av tabellen hittar du vilka kombinationer av vagnar, kranar och ventilpaket som fung- erar ihop. Kontakta Nordfarms återförsäljare i ditt om- råde för leveranstider och priser. Få det - som du vill ha det!


Gäller maskin i grundutförande. Reservation mot förändringar av pris och tekniska specifikationer. Palms – tons skogsvagnar Palms 8-tonsvagn en är fantastiskt smidig vagn med bredd från till m.

Teleskopiska stödben är naturligtvis standard. Palms mindre vagnar är byggda med samma höga precision som de större. Kranpelaren har en låg tyngdpunkt vilket minskar tipprisken. Kampanjvagnen finns hemma för snabb leverans.


Palms skogsvagnar är flexibla och stabila. Vi har ett antal olika skogsvagnar och dumpervagnar i lager för snabb leverans. Ring och kolla om vi har det du söker.


Sverigevagnen med lättviktspaket . PALMS SKOGSVAGNAR - STARKAST I SKOGEN.

Bli prenumerant på ATL Premium så ger vi dig ännu mera. Obegränsad läsning – alla artiklar på atl. Har tänkt mig ca tons vagn och ca meters kran.


Herman388: Fler än inlägg: Blev . Med änsfäste, Parker Propo. Tänk om man skulle montera en grip . Nordfarm säljer via utvalda återförsäljare i hela landet. Alla priser i katalogen är exklusive . Köp och sälj begagnade skogsmaskiner säljes och köpes. På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade Palms Skogsmaskin hos Mascus. Det finns ett stort utbud av Palms Skogsmaskin hos Mascus.


Palms - skogsvagnar och griplastare nu med KTL-lackering! Manuellt arbete Palms 4. Erbjudande - NC - Huggarvagn skogsvagn. Tyskland - Pragsdorf ( Mecklenburg-Vorpommern ). Svärfar har Palms , både dumperkärra och skogsvagn.


Kesla KESLA PATU Przyczepa leśna z HDS. Detta är mycket vagn för pengarna.

DEt är lite dummare slangdragning och man har fått dra åt någon skruv extra men den funkar kanon. KTS är trevliga och bra vagnar, sen har de en underbar support. Nåt du absolut inte ska köpa enligt min åsikt är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.