måndag 28 april 2014

Trappklättrare rullstol

Mycket mångsidig och lättanvänd trappklättrare med automatisk bromsfunktion vid nedfärd. Ta dig upp för trappor säkert och bekvämt både inomhus och utomhus i din egen rullstol. Det beprövade klättringssystemet passar utmärkt till de flesta olika trappbeläggningar. Det är mycket lättanvänt och kräver knappt någon ansträngning alls.


En del med smala en del med breda trappsteg och trots att rullstolar inte är identiskt utformade och inte heller har samma vikt och trots att människor väger olika.

Torsås taxis trappklättrare med . Har sedan förvarats inomhus. Leverantör var Tunbjers Hjälpmedel. Stockholm först i landet med trappklättrare för rullstolar. Färdtjänsten i Stockholm blir först i landet med att använda så kallade trappklättrare för att transportera rullstolsbundna kunder upp och nedför trapporna. Tryggve Flex säljes då behovet inte finns längre.


Om ett år ska omkring färdtjänstbussar vara utrustade med trappklättrare. Hem iBOT – vad sägs om en rullstol som kan stå upp och gå i trappor?

BOT- trappklättrare -elrullstolar. BOT trappklättrande elrullstol. Elrullstolar för inomhusbruk, välj då en utomhusstol.


Om du inte har använt trappklättrare på det aktuella stället tidigare behöver vi kontrollera att trappklättraren fungerar både med trappan och med din rullstol. Uppge att det gäller trappklättring. Forskare vid Chiba Institute of Technology under ledning av Shuro Nakajima har tagit fram en rullstol klarar trappor och hinder när de dyker upp. Forskarna ville behålla hjuldriften eftersom rullstolar den största delen av tiden rullar på jämnt underlag, och då är hjuldrift att föredra. Men när rullstolen kommer . Ingers mor är rullstolsburen.


Hon har rätt till färdtjänst och trappklättrare om det behövs. Men hon undviker att åka till ställen som har trappsteg eftersom avgiften är skyhög för henne. Kvinnan i rullstol hade varit på sjukhuset för att lossa ett gips och skulle få hjälp av en sjuktransport med att ta sig hem. Bilen var dock inte utrustad med trappklättrare och när chauffören skulle dra kvinnan i rullstol upp för trapporna lossnade ett handtag och kvinnan störtade ned för nio trappsteg. Inför Bodemokratidagarna, då en av deltagarna använde rullstol , ordnades en trappklättrare för dagen.


Försöket blev så lyckat att Teaterskeppet vill kunna erbjuda rullstolsburna gäster möjligheten med trappklättrare. Teaterskeppet är ett mindre skepp med branta trappor och trånga utrymmen vilket gjort att rullstolsburna . Resedatum (år-månad-dag).

Vill du hyra rullstol i Göteborg billigt har vi lösningen för dig. Patrik Johansson kan hälsa på sin pappa igen. På tisdagskvällen gjorde han ett lyckat försök med kommunens nya trappklättrare för rullstolar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.