tisdag 22 april 2014

Vilken bloggportal tjänar man mest pengar på

Men jag tar upp den ändå nu eftersom vi ser ju olika på saker och ting. Peters inlägg hittar ni HÄR ifall ni vill se vad han har skrivit också, kanske bra att se det från olika personers synvinklar. Det beror självklart på vad du vill göra med din blogg, vissa vill bara tjäna pengar direkt och vissa kanske vill . Här får du hjälp att välja vilken bloggportal som är bäst för dig. Deras affärsmodell går ut på att du ska bli populär så att de kan tjäna pengar på dina besökare.


Visst vill du att bloggportalen du väljer ska vara bra?

Du kanske undrar: Vilken är den bästa bloggportalen ? Vi kommer att tala om det för dig. Du får veta lite om varje. På denna bloggportalen kan du genom en annan tjänst tjäna pengar på din blogg, vilket är bra!


Det första man bör fundera över är om man vill vara medlem i en gratis bloggportal och ha sin blogg där. Då får man räkna med att det kommer publiceras reklam på bloggen, denna reklam får man själv inte ta del av intäkterna för. Vissa portaler har alternativ där man kan betala till lite extra för att på så sätt . De flesta väljer att blogga via bloggportaler hela sitt bloggliv men det finns även de som tar bloggandet ett steg längre och skapar en blogg på en egen.

Genom en inbyggd funktion kan bloggare på Nouw tjäna pengar på sin blogg baserat på bl. WordPress är världens mest använda bloggsystem. En del bloggportaler har inbyggda system för att användarna ska tjäna pengar på att blogga hos dem. Hos vissa får du betalt när någon klickar på de annonser som bloggportalen automatiskt lägger in på din blogg.


Hos andra kan du få betalt för varje sidvisning. Det handlar dock om väldigt lite pengar så länge som du inte. Ju fler läsare, desto mer pengar. Bara det kan vara en tillräcklig morot till att vara aktiv i ditt bloggande och lägga lite extra tid och tanke på det. Nackdelen är att många bloggportaler inte betalar ut något om man inte når upp i de riktigt höga antal sidvisningar, vilket det kan vara svårt att göra till en början.


Hur mycket kan du styra din egen design? Hur enkelt är det att mobilblogga och finns det någonstans där du kan tjäna pengar ? I del två i vår följetong om bloggportaler har turen kommit till Devote! Spotlife jobbar med annonsörer men som liten blogg kan det vara svårt att tjäna pengar på det sättet, det krävs att du har ett antal tusen besökare per vecka. Läs om hur du kan tjäna pengar på din blogg och mycket mer! På Nouw finns möjlighet att tjäna pengar på sin blogg Other - years ago 7. Betalt per sidvisning och per klick.


Vi erbjuder tillsammans med Metapic även betalt för klick på produktlänkar (t ex klädesplagg) - upp till ca 1 . Ersättningen för samarbeten är olika beroende på hur många läsare du når ut till, läsarnas engagemang, samarbetets syfte och relevans, samt vilket företag du arbetar med.

Har du en intressant blogg med bra innehåll kan du själv höra av dig till bloggportaler och fråga vad som . Lär dig starta en blogg och blir en framgångsrik bloggare. Vi har mer än 3guider som lär dig knepen för att lyckas. Starta inte en blogg på gratis bloggportaler innan du har sett för- och nackdelarna med en gratis blogg! Vill du tjäna pengar finns det bättre alternativ. Fick en fråga för en tid sedan där en läsare skulle vilja veta vad man tjänar som bloggare på olika bloggportaler.


Mail skickades ut till alla bloggportaler men endast stycken valde att svara på vad man tjänar som bloggare på deras portaler. Jag har varje månad en månadslön från min bloggportal CUBE och sedan tjänar jag lite extra pengar på olika samarbeten jag gör med bloggen, ,. AdSense är det i särklass mest använda verktyget och det är av en anledning, här tjänar man oftast mest pengar. Kanske vill du slippa allt krångel och börja blogga hos en befintlig bloggportal , t. Alla som vill börja blogga kommer att ställas inför dilemmat att välja bloggplattform.


Anledningen till att de är störst är egentligen pga. Du loggar in och skapar en blogg på hemsidan, och beroende på vilken bloggportal du väljer kan du sedan designa den till hur du vill att den ska se ut. Det finns förstås flera men som ny bloggare . Vissa bloggportaler erbjuder sätt att tjäna pengar , som till exempel på Nouw. Vilka bloggportaler kan man börja tjäna pengar på ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.