onsdag 30 april 2014

Föra över bilder från icloud till dator

Du kan överföra dina bilder och videor från en Windows- dator till iCloud -bildbibliotek genom att följa dessa steg: Öppna Utforskaren. Klicka på iCloud - bilder under Favoriter. Välj de bilder och videor som du vill överföra.


Du kan använda din Windows‑ dator för att få åtkomst till alla dina bilder och videor i iCloud ‑bildbiblioteket. När du har ställt in iCloud ‑bildbibliotek på din Windows‑ dator kan du: Hämta valda bilder och videor eller hela innehållet i ditt iCloud ‑bildbibliotek.

På din Mac med OS X Yosemite 10. Om du vill hämta några få bilder eller videor kan du hämta den senaste versionen av bilder och . Läs om att använda iCloud -bildbibliotek eller Min bildström med din Windows- dator , överföra och hämta bilder och videor så att du kan visa dem på dina Apple- enheter och radera sådana som du inte vill ha längre. Bilderna ligger på ICloud så jag vill spa. Cloud till eget album - Mac OS X - MacWorld. Hur markerar jag flera bilder i Icloud - Foto, grafik, design och.


Flytta bilder från icloud till Mac med annat Apple ID - Mac OS X. Lycka till och har du några frågor får du gärna.

Har du någon gång aktiverat iCloud ? Det första steget är att aktivera funktionen foto ström i enheten. Välja bilder från iCloud alternativet och . Om du har en Windows dator – Först och främst måste du installera kontrollpanel för Windows, den hämtar du här. Tryck på ”hämta” knappen och.


Känner du att du börjar ha för mycket bilder på din telefon? Svämmar bildgalleriet över av nytt och gammalt, som du vill spara? Du vill flytta fotona till din dator , men inte använda en molntjänst.


Då lönar det sig att använda en kabel, i synnerhet om du flyttar många bilder. Nya bilder hämtas automatiskt från iCloud -bildbibliotek och du kan välja att hämta hela din samling per år. Samla dina bilder på ett enda ställe.


Hämta iCloud för Windows - Apple-support. Jag har försökt via mobilen spara ner bilderna för att sedan spara över dem till min PC, men svaret blir att det inte är . Det enda som är, efter att ta foton med din iPad för ett par veckor, du kommer att snabbt börja märka att lagringsutrymmet är utfyllande. Som ett resultat, Du måste titta in Hur överföra bilder från iPad till PC.


Det finns en hel del fördelar att överföra dina bilder till datorn , men den största fördelen är att datorer. Alla filer som du har sparat i iCloud , OneDrive, Dropbox eller någon annan onlinelagringstjänst via din Mac är tillgängliga även på din Microsoft Surface.

Välj Bilder under Den här datorn i det vänstra fönstret. Du behöver inte kopiera mappen Bildbibliotek i Bilder om du redan har flyttat över dina foton. För en tid sedan dök en klient för iCloud upp till Windows.


Eftersom jag själv inte direkt funderat så mycket över tjänsten kanske någon av er läsare också missat att utnyttja detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.