måndag 28 april 2014

Interaktivt lärande

Använda interaktivt lärande , engagerar eleven aktivt i inlärningsprocessen. Det är motsatsen till passiv inlärning, vilket är den process av lärande genom att observera eller . Enheten för pedagogisk utveckling och interaktivt lärande (PIL) arbetar för att stimulera till engagerande pedagogik vid Göteborgs universitet. En interaktiv utbildning är det perfekta redskapet för dig som gillar flexibilitet och effektivitet.


Med hjälp av Learning management system (LMS) kan du som kursdeltagare se hur du ligger till i utbildning, du kan hitta information om dina kurser samt söka andra kurser du är intresserad av. Du som arbetsledare kan enkelt se .

Sara Hvit är doktorand i pedagogik vid Högskolan för lärande och kommunikation och arbetar i språkprojektet Förskolan som barns språkmiljö. Hon har länge intresserat sig för de allra yngsta förskolebarnens språkliga utveckling och experimenterande med digitala uttryck. I samband med en undersökning kring barns . Syftet med examensarbetet är att undersöka förutsättningarna för interaktivt lärande på en gymnasieskola idag.


Vilken inställning har lärare och elever till interaktivt lärande inom olika ämnesområden i undervisningen, och hur ser en jämförelse . Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen. Interaktivt Lärande i Vasastan AB, Uppgatan 5.

Ansvarig Adam Sirsjö år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Matematikspel i Uppsala AB har skapat ett app-baserat spel, Make it Equal (MiE), som lär barn matematik genom en interaktiv upplevelse.


Memo är ett nytänkande, lärande , interaktivt spel som aktiverar och underhåller barn i alla åldrar samtidigt som det ger möjligheter till förnyelse av skolundervisningen. Memo har en balanserad mix av roliga lekar med hög fysisk aktivitet och mer kluriga matematiska övningar och minnesspel. Filmiskt och Digitalt Montage (FDM200) Slutinlämning Högskolan Väst Kevin Dobson Elin Hedlund Gilda.


Spanien hetare än någonsin för svenska bostadsköpare. Rekordmånga svenskar väljer nu att slå till på en bostad i Spanien. Alla siffror anges i hela tusental. Resultat efter finansnetto. Sirsjö, Adam Niklas (år, Örebro) Verkställande direktör.


Fidan, Marcus Abraham (år, Örebro) Vice verkställande direktör. Styrelse och andra övervakande befattningar. The Soundbox grid set enables anyone who uses Grid to start making some music. It is made up of three fun activities that can be controlled using any type of alternative access, including touch, switch and eye gaze. The activities are designed.


Skolverket har i den nya läroplanen betonat vikten av datorbaserad inlärning i matematik. Detta är fortfarande i sin linda.

Ett steg på vägen för att stimulera skolorna att komma igång är att använda sig av en webbaserad lösning. Att konfronteras med en lärare innebär . Det handlar om hur man kan. Vid seminariet presenteras hur Fredens hus arbetar med interaktivt lärande och pedagogisk utveckling i sin skol- och fritidsverksamhet.


Presentationen leder vidare i ett samtal om aktiverande undervisningsformer vid universitetet. Vi diskuterar hur vi arbetar med nya pedagogiska verktyg och vilka möjligheter som öppnar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.