onsdag 23 april 2014

Naturdokumentär

Världens natur: Den suveräna uttern. Tasmanien - landet Annorlunda. Natur, fåglar, djur, foto och utrustning i form av nyheter, artiklar, fakta och guider.


Planet earth”-skaparna gör ny naturdokumentär. Netflix vill skildra planeten jordens orörda vildmark i sitt största dokumentärprojekt hittills.

Vårt mest ambitiösa projekt hittills”. Netflix dokumentärchef Lisa Nishimura slår på stora trumman när tv-tjänsten presenterar sin nya naturdokumentärsatsning ”Our . Naturdokumentärer gör oss lyckligare och mer harmoniska. En ny studie beställd av BBC, som ligger bakom en ny omtalad naturdokumentärserie, visar på att människor som tittar på klipp med djur och natur får ett mätbart lyft av positiva känslor och samtidigt minskar sina stressnivåer. Att djur och natur och . Denna översikt innehåller alla Netflix Vetenskaps- och naturdokumentärer filmer och serier. Netflix innehåll uppdateras med flera nya Vetenskaps- och naturdokumentärer filmer och serier varje månad.


Ni har den brittiska tv-kanalen höjt ribban ytterliggare.

Strömningsjätten Netflix och Världsnaturfonden (WWF) har gått ihop i ett ambitiöst projekt som ska resultera i naturdokumentären Our planet - en uppföljare. BBC har tillsammans med forskare på University of California Berkeley undersökt hur vårt humör påverkas av att kolla på naturdokumentärer och enligt den undersökningen blir vi lyckligare av det. En ny inhemsk naturdokumentär har biopremiär i Hangö i dag (). Filmen Metsän tarina, Sagan om skogen, handlar om den finländska skogen och skogens invånare.


Textstorlek Textstorlek. För dig som känner dig nere eller känner dig stressad kan det vara en god idé att ta och titta på naturfilmer då det kan ha en positiv inverkan på ditt . Vi har sett en riktigt fin naturdokumentär – ”Fjällens lilla härskare”. I två år har Kalmarbaserade filmbolaget Transistor arbetat med sin film Fågelvägen. För att det finns gott om naturfilmer inom dokumentärgenren såsom Hästmannen, Naturens gång, Pingvinresan. Tycker att det kan vara intressant att kunna söka på den genren, är biolog och uppskattar såna filmer.


Dessutom finns det många subindelningar inom andra genrer. Dokumentärer om musiker och deras . Serien som förändrade vår syn på vad en naturdokumentär kunde vara har även förändrat vår syn på hur mycket banaliteter som egentligen finns i oss. Utredningar och praktisk naturvår särskilt amfibier och reptiler, i samband med ändrad . Angiven frakt gäller inom Sverige. Varan skickas som vanligt brev med egen risk.


Jag absolut inte ansvarar leverantörens försummelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.