torsdag 24 april 2014

Skicka paket

Brev- och pakettjänster, verktyg för priser, adresser och postnummer samt annan information som kan hjälpa dig som privatperson med dina postärenden. Välj om du som företag vill skicka extra snabbt, ska paketet vara sökbart eller skicka till privatpersoner. Ska du skicka utrikes paket utanför Europa? Köp frakt billigt och enkelt.


Lämna paket upp till kg hos ombudet. Skrivare krävs för att skriva ut en etikett.

Skicka enkelt från ombud! Om du inte har skrivare nu kan du välja att skriva ut den senare via en länk på e-post. Så packar du ditt paket eller gods på ett säkert sätt.


Det är enkelt att skicka med oss. Oavsett om du är ny användare av DHL eller en återkommande kun ser dessa steg till att din försändelse kommer dit den ska. Välkommen till skickapaket.


Här kan privatpersoner och företag skicka paket till nästan hela världen, ni har full spårbarhet på alla paket, ni skapar själva alla dokument genom att fylla i alla uppgifter. Vi använder bara välkända transportörer med full spårbarhet av ert gods. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

Vi kan hantera stora och skrymmande paket. Dec DB Schenker lanserar en ny tjänst för att göra det lättare att skicka paket. Vi transporterar dina försändelser med gedigen expertis. Med DHL Express Easy är det enkelt, snabbt och säkert att skicka paket inom Europa såväl som till resten av världen med DHL Express egna nätverk.


Hitta din närmaste DHL SERVICE POINT där du kan skicka med DHL Express Easy. Det finns både bemannade ombud och paketautomater. Registrera, betala online och . Jun Är du missnöjd med Postnords tjänster? Här är fem andra tjänster att testa när du ska skicka paket.


Packa ditt paket med eget emballage. Skriv därefter in adressuppgifter och beräkna pris med hjälp av paketets storlek och volym här. Att betala frakt, skriva ut adressetiketter och eventuella tulldokument går lika bra att göra hemifrån som hos ditt DHL-ombud. Du kan köpa Postens frimärken och förfrankerade paket i alla våra butiker.


I vissa butiker kan du även skicka paket med DHL eller Privpak Schenker. Om du är osäker på huruvida du kan skicka paket på din Pressbyrå, tveka inte att ringa butiken och fråga. Du hittar din lokala butik här.


Tänk om någon person som du hatar jättemycket. Men tänk om att du skulle kunna skicka ett paket med en illaluktande överraskning. Bättre sändningsupplevelse med UPS online.

Anpassa och spara de alternativ du använder oftast. Få en prisuppgift, betala och hämta etiketter på ups.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.