torsdag 24 april 2014

Bloggtrafik

Gör nyckelordsanalys när du skriver dina blogginlägg. Tycker du det är svårt att veta vad . Skapa trafik, mer trafik till din blogg eller hemsida helt GRATIS! Listan nedan visar dig enkelt hur du kan skapa mer trafik helt gratis till din blogg eller hemsida!


I denna artikel skall jag visa på sätt att skapa mer trafik till din blogg. Så hur du skapar bloggtrafik under stora hela handlar helt enkelt om hur mycket du själv är villig att arbete för att skapa din egna trafik.

Finns massor av varianter på att sprida sin blogg, och FB är självklart kanon likaså Instagram, men det finns mycket annat också, som tex att matcha ord under man skriver. Ett tips för er som vill ha fler besökare på bloggen, gå med i bloggtrafik ! Det funkar jätte bra för oss. Klicka på bilden för att komma direkt dit! Vill ni få MER bloggtrafik snabbt ? Inredningsvis en av Sveriges största bloggar.


Skriv kvalité inlägg och skriv varje dag. Folk älskar att besöka bloggar som uppdaterar sin blogg konstant. De gillar bloggare som skriver inlägg om saker de kan relatera till.

Ta en titt på din publik, vilka är de? Idag skall jag börja mitt test av starta-blogg. Jag läste en bra artikel hos starta-blogg. För inte så länge sedan så skrev jag om Viral Trafik som skulle ge många fler besökare. Det är flera av oss som har testat detta genom att lägga ut en länk på våra bloggar.


Så här står det på deras sida: Här nedan ser du en bild som visar hur systemet fungerar. Söker dump från: bloggtoppen. Detta gör underverk med statistiken, tro mig. Gör som jag och följ detta så ska du se att även den mest. Gillade du mitt inlägg om bloggtrafik ? Analys av läsarnas helgfirande utifrån bloggtrafik.


Nedan följer en förenklad ansats till titta på hur svenska hushålls firande av nyår och julafton ser ut, utifrån en analys av antalet besök (sessioner) till bloggen per timme. Så här lockar du nya besökare till din webbplats (blogg) idag. Generera fri trafik, hundratals besökare på din blogg. I takt med att vi skapar allt mer information och dessutom hänger ihop tätare, med stöd av digital kommunikation så blir det allt svårare att synas och nå rätt personer i sin webb-dialog.


Jag kan verkligen avundas de personer som står bakom tjänster som Bloggtrafik. De har lyckats skapa tjänster som det tipsas mycket om i. See what people are saying and join the conversation.

Alla vill ha mer trafik till sin Wordpress-blogg. Mer trafik motsvarar mer e- abonnenter och fler kunder, men exakt hur du får mer trafik till din webbplats? Det här inlägget kommer att visa dig exakt hur man kan öka blogg trafik till din Wordpress blogg.


Anledningen till att jag säger Wordpress blogg är att vi kommer att använda . Det går till så att när du besöker en annan blogg i nätverket så får du poäng som ger besök till din blogg. Vilket av dessa är bäst? Det har kommit många fler besökare till bloggen de senast månaderna och den tangerar nu cirka 15.


Det är förstås kul att många vill läsa mina inlägg om hur man maximerar sina resultat i gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.