tisdag 22 april 2014

Palms skogskranar

Palms använder stålet CrMo4. Skrapring, tyfloncentrering och packbox ger en betyd- ligt ökad livslängd. Ger mer styrka och rörlighet. Standard på samtliga kranar.


Gäller maskin i grundutförande.

Reservation mot förändringar av pris och tekniska specifikationer. Tillverkar gripar i STRENX-stål. Vagnarna är lämpliga för tunga transporter och hantering av stora volymer timmer. Det här är den absolut högsta klassen skogsvagnar när det gäller kapacitet.


Alla produkter säljs ej . Jag är ny på forumet men ej i skogen. Har erfarenhet med en Patu 4huggarvagn som fungerade mycket bra.

Har nu sålt den för att köpa en lite större vagn typ t. Bland förändringarna märks en ökad kraft, förbättrad stålkvalité i kranstolpe och längre räckvidd. Skogskranarna P8och P8har dubbla teleskoputskjut. Teleskop- och lavettstödben har lägre tyngdpunkt . Mycket stabil och kraftig konstruktion.


Fyrkantsram i stålprofil. Korta stolpar med som standard. Vi finns alltid till hjälp och svarar på dina frågor. Kontakta någon av våra säljare nedan eller visa alla medarbetare.


Klicka på en bild för att se ytterligare detaljer. Tack var att agnarna kan utrustas med olika bakluckor och förhöjning är deras användningsområde gränslöst. PALMs NYA skoGskrANAr med WideAngle. Med WideAngle-tekniken få du ett för marknaden helt unikt rörelsemönster. Kranarna arbetar mjukt och effektivt- och du kan arbeta mycket nära vagnen.


GrÉGoIre BessoN ALVLUckrAre. Den nya kranen har ett vridhus med cylindrar med millimeters diameter.

Vridmomentet är kNm och lyftmomentet kNm. De går även att anpassa med ex. De kan anpassas med flera olika ventil-. Tar steget upp bland de stora. En kran med en räckvidd på sju meter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.