måndag 28 april 2014

Klippo gräsklippare manual

Här har vi samlat uppgifter om service och underhåll på våra gräsklippare. Du hittar information om våra. Här kan du söka efter manualer, säkerhetsblad och reservdelslistor.


Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Klippo Excellent S Gräsklippare.

Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Klassisk självgående gräsklippare som fräschats upp både maskinellt och designmässigt.


Basmodellen med hk stark motor är en gräsklippare som passar de flesta. Som de flesta andra modellerna har gräsklipparen stålhjul, aluminiumkåpa och ergonomiskt utformat handtag. Om Du säljer Din maskin, se till att överlåta bruksanvisningen till den nya ägaren.


Redan då lades grunden till det kvalitetstänk och den.

Hjälp för att hitta rätt del. Anvisningar för KLIPPO GRÄSKLIPPARE Modeller: Excellent S, Excellent S Selfstart, Excellent S S Comet, Pro S och Pro S. Innan maskinen tas i bruk rekommenderar vi er att läsa igenom bruksanvisningen noga . Vi vill hjälpa dig att få ut det bästa resultatet av din nya gräsklippare och se till att användningen sker på ett säkert sätt. Denna manual ska betraktas som en permanent del av gräsklipparen och ska följa med den om den säljs . Behöver du hjälp med att identifiera modellnumret?


För mer information, ladda ner faktabladet med vårt numreringssystem eller kontakta oss om du behöver mer hjälp. STEG Ange motorns modellnummer. Förstår inte varför alla hyllar klippo. Man måste gå väldigt sakta när man klipper högt gräs, annars orkar den inte.


Sen måste man klippa gräset flera gånger för att få det kort, för den orkar knappast om . För att få fram sprängskisser gå du först under rubriken Support. Den har färsk bensin och nytt tändstift. Innan jag bytte tändstift lyckades jag få igång den en gång men då misstände den rätt kraftigt och rök mycket.


Växellådor och reservdelar.

Antingen för att fixa själv eller kunna peka på vad som ska göras. Fick en äldre klippare som jag tänkte skulle passa bra för lite kantklippning, när jag får ordning. Hitta reservdelar till gräsklippare hos din reservdelsverkstad online här hos oss.


Tänk på att om du har en garanti på din gräsklippare så får reperationer bara utföras av tillverkarens auktoriserade serviceverkstäder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.