onsdag 30 april 2014

Diamantslipskiva bauhaus

Tjockare skiva för tuffare material. Teknisk information Diameter: 1mm Håldiameter: 2mm Tjo. För behandling av betong.


Det förstärkta hjulet i. Med vinkelslipen kan du slipa och kapa i nästan alla material. Vanligtvis jobbiga material som metall, betong och klinker blir inget hinder med en vinkels.

Används för bearbetning av klinker och stengods. Diamantkapskiva till vinkelslipen. Oavsett om du ska ha en bandslip för grovslipning, eller en planslip för precisionsarbeten när du måste komma åt i trånga hörn så har BAUHAUS slipmaskinen.


Jämför priser och läs recensioner på Elverktygstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Jag håller på med ett litet renoveringsprojekt i min källare beståendes av betonggolv och väggar av betong samt putsad lättbetong. Färgborttagningsmedel på betongväggar?


Snabbchuck med Bosch AutoLock ger snabba och smidiga verktygsbyten.

Jag köpte en billig vinkelslip på Clas ohlson och en slipskiva eller vad det heter på Bauhaus. Skivan var inte platt utan snarare . Go to the productFind similar products. Click here to find similar products.


Products without images have been hidden. Räcker det att köpa valfri slipskiva, exempelvis, för att kunna slipa bort limrester, gjutfogar och färg, eller krävs en sån där mer avancerad skiva,. Kapskiva Mirka M-Cut 125X0X2M2A60T. Avsedd för att användas tillsammans med en vinkelslip för slipning och gradning av sten, och betong.


Så här kan det se ut när man kör en ABS-slip på betong – Duration: 2:00. Vilka verktyg behövs för att slipa en betongyta alldeles slät? Den maskin du ska använda är antingen en vinkelslip eller en . Rapportera en annan bildRapportera. På bauhaus hittade jag lack som skulle fungera även på betong men. Man ska slipa betongen och om det är betonggolv gör man det med en såkallad diamantslip.


Ska du köra en större yta vid samma tillfälle – hyr utan . Högkvalitativa produkter till bra priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.