måndag 28 april 2014

Hyra båttrailer göteborg

Om du ska transportera din båt till eller från vattnet kan du hyra en båttrailer från oss. Hos oss kan du välja på två olika storlekar för båtsläp. Vår lätta båttrailer har en maxlast på 7kg och kan köras med vanligt körkort.


Fråga oss gärna om regler för vikt och . Vi hyr ut, säljer och köper släpvagnar i Göteborg med omnejd.

Med flera olika typer och storlekar av släp har vi det ni behöver. Kontakta oss för bokning! Perfekt för dig som skall hyra släp! Vi utför även båttransporter för mindre båtar.


Behöver du hyra båtvagn till vinterförvaringen . Nu kan ni hyra trailer hos Båtakuten ! Vi har olika storlekar på båt trailers och släpvagnar som ni kan hyra per dygn från 3kr. Kom in på vår hemsida och boka din trailer redan idag!

Finner ni inte den trailer eller släpvagn ni söker så tveka inte. Här hittar du information om mått och maxvikter för våra hyrsläp. Alla släp du kan boka har hög kvalitét, och vi har olika typer av. På Lastexperten hjälper vi dig hitta den båtvagn du behöver - Vi har ett brett och varierat sortiment och våra priser är konkurrenskraftiga!


För att du alltid ska känna dig trygg när du hyr släp hos oss ser vi till att alla släp regelbundet genomgår service av auktoriserade specialister. Och materialen i släpens alla delar är utformade för att klara tuffa tag. Allt för din trygghet och säkerhet. Hyr från tre timmar eller så länge du behöver.


Hos SLÄPVAGNSLAGRET kan du hyra släp komplett med galler för endast 99kr. Med ett klick ser du snabbt och enkelt om det finns några lediga släp och just den modell du behöver. Variationer på modeller samt priser kan förekomma. Hyr en bra släpvagn hos Släpvagncenter i Göteborg.


Du kanske inte har behov av en egen släpvagn, då ska du hyra ett av oss istället. Vi hyr ut i 4-timmars perioder eller dygnsvis, samt långtidsuthyrning efter kundens behov. Ring eller kom in i butiken för mer information . Båt- och Trailer är experter på släpvagnar, båttrailers och tillbehör.

Vi har mer än års erfarenhet av branschen och vi kan vår sak. Våra kunder befinner sig i hela Sverige men vår utgångspunkt är alltid från Huddinge i. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller modeller och priser. Uppsala Trailercenter erbjuder Fogelsta entreprenadsläp, båttrailer , båtvagnar, båttransporter, biltrailer, hästtrailer, släpvagnar, skåpsläp, begagnade släp, gräsklippare, takboxar, grästrimmer, motorsågar, Aspen miljöbensin. Vid reparation kontakta släpvagnsverkstan. Jag har en lite Crescent 4som jag skall återlämna till säljaren pga ett läckage.


Jag hann som tur var inte köpa någon trailer men skulle behöva en nu när jag skall lämna tillbaks båten. Vet någon om man kan hyra en kärra i Göteborg under en förmiddag för detta ändamål? Båttrailer till uthyrning Göteborg ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.