tisdag 22 april 2014

Hemnet stockholm södermalm

Lägenheter till salu på Hemnet i Södermalm , Stockholms kommun. Stort badrum med badkar samt t. Bostäder till salu på Hemnet i Södermalm , Stockholms kommun. Sålda lägenheter på Hemnet i Södermalm , Stockholms kommun. JURIDISK PERSON ACCEPTERAS!


I renoverat varmgarage på markplan med port till höger om Krukmakargatan A på Söderma.

Intill Katarina Bangatas allé ligger denna moderna våning i toppskick. Stilfulla materialval med god kvalité. Välplanerad med fyra bra sovrum och två badrum.


Perfekt planerad trea i populära kvarter. Här bor du med närhet till allt Södermalm har att erbjuda och i en bra förening. Utsikt över Bjurholmsplan.


Magnifik vindsvåning med två takterrasser, öppen spis och hiss rakt in i våningen. Total golvyta om 1kvm. Belägen i Södermalms populäras.

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare. Lugnt belägen invid kulturhusen vid Åsögatans slut ligger det som i gamla tider kallades Fina huset. Bostaden ligget tyst och lugnt med gårdsläge.


Runt hörnet från Mariatorget ligger denna vackra sekelskiftesvåning med utsikt mot Maria Magdalena Kyrkas stilfulla parkområde. Fyra möjliga sovrum, två badr. På en av Stockholm mest attraktiva adresser finner ni denna spektakulära våning.


Högt upp i huset med utsikt över Mosebacke torg. I utmärkt läge på centrala Södermalm med grönskande omgivningar välkomnar vi dig till denna välplanerade vindsvåning med tilltagen terrass som skänker många. Välkomna in till en fin lägenhet i bra skick med genomgående mörka parkettgolv och ett bra läge på Södermalm ! På en lugn enkelriktad gata invid Nytorget finns denna trevligt disponerade och genomgående sekelskiftesvåning om kvm.


Rymlig hall med gott om förvaring ö. På trevliga Heleneborgsgatan hittar vi denna ljusa, inbjudande och själfulla lägenhet med både kakelugnar och balkong i söderläge. Den har under de senaste å.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.