fredag 25 april 2014

Byggstaket köpa

Vi säljer byggstaket till hela Sverige. Byggramar, fötter och kopplingar ingår t. Levereras utan fot och koppling. Strong, Heavy och Light. Pris från kr löpmetern.


Hörnförstärkta byggstaket säljes här till förmånligt pris i paketlösningar som innehåller allt du behöver för att spärra av bygget eller andra projekt.

Välj själv om du vill ha betong- eller gummifötter till ditt byggstaket. Du kan såklart också köpa lösa delar och tillbehör här hos oss. När du valt att köpa byggstaket från oss vet du . Om byggstängsel, Demex har utvecklat kompletta sortiment av byggstaket system. Köpa byggstängsel direkt i vår webbutik. Stort utbud av byggstaket.


Lättmonterat stängsel för inhängnad av arbetsplatser. Vi har alltid byggstängsel i lager och kan leverera mobilstängsel över hela landet inom några arbetsdagar. Se hur enkelt det blir att köpa byggstängsel med vår stängselräknare!

Dörr till byggplatsen staket med låsanordning och hjul. Byggstaketen monteras ihop med klammer. Dubbel port till byggstaket med låsanordning. Oavsett om du vill köpa ett byggstaket för en säker arbetsplats eller om du behöver ett till ett event så har vi byggstaket som passar dig. Försäljningen sköts av Nordisk Logistik Partner på uppdrag av ägaren av objekten.


Alla frågor i samband med denna auktion eller begäran om granskning kan riktas till. Staket och skärmar från Byggmax. Mobila stängsel ger möjlighet att enkelt öka eller minska området vid behov - bara lätt demontera och installera på annat ställe. För dem som arbetar i byggbranschen eller med offentliga evenemang lönar det sig att köpa ett mobilt stängsel staket och undvika hyrkostnader.


De är 5xm och man sätter bara ihop dem med skruv i sidorna (i hörnen får man hitta en annan lösning, jag tog stora slangklämmor). Galvaniserat staket och transportbehållare förlänger hållbarhet i alla väder. I paketet ingår: st byggstaket.


Transportcontainer till byggstaket galvaniserad. Tveka inte att höra av er med frågor! Ladda ner högupplösta bilder. Vi har förmånliga paketerbjudanden på byggstaket komplett med fundament, kopplingar och en smidig transportpall.


Betongfot till byggstaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.