måndag 21 april 2014

Volvo släpvagnsvikt

Idag har hon precis monterat på en dragkrok på bilen då det. Här finns detaljerad information om nya XC40. Jämför motorernas tekniska specifikationer, förbruknings- och utsläpps-värden, samt vikter och mått. Dragvikt och kultryck för körning med släpvagn kan utläsas i tabellerna.


Släpets verkliga vikt, inklusive lasten för tillfället får inte överstiga bilens maximala släpvagnsvikt som anges i registreringsbeviset. Den som har körkort med E-behörighet behöver endast tänka på den här tekniska begränsningen.

Bo Göingberg, Transportstyrelsen. SVAR 2: Har Volvo godkänt bilen med . Max släpvagnsvikt kg, obromsad: 750. Växellådan är manuell och motorn på 150hk drivs med diesel. Vid blandad körning drar den 5. Se ägare i Bilregistret!


Vad får man dra bakom denna Volvo på B-kort? Släpets maximala totalvikt vid körkortsbehörighet B, .

Att skaffa sig en BRA dragbil straffar sig nåt grönjävligt. Som exempel kan nämnas att en Volvo. Hej alla, Har någon av er koll på det här. Bilens dragvikt kan variera stort beroende på vilken motor som en speciell version har. De minsta bensinversionerna kan ha en släpvagnsvikt som är hälften mot en större dieselmotor.


Förutom fyrhjulsdrift finns det andra egenskaper en bra dragbil bör ha. Kort överhäng bak är en fördel, det minskar häveffekten om släpet kommer i obalans. En del bilar har släpvagnstabilisering som ska motverka att släpet kommer i obalans. Hög tillåten släpvagnsvikt är givetvis en bra indikation på att . Jag har en Volvo 7med dragkrok. Flickan har pålle och ska skaffa en till som sällskap för pålle nr 1. Vi ska flytta ut på en gård och därför kunde det vara bra med ett hästsläp tyckte hon ifall pållarna blir sjuka eller så.


Nu undrar jag vad får jag köra och i vilken kombination? Hon trodde att de pållarna . I dag heter motsvarande ”normal- Volvo ” V7 och bilens ökade säkerhetsutrustning har gjort att både tjänstevikt och totalvikt har ökat med ca 1kg. Re: Släpvagnsvikt pv 4-med B16.


Hejsan kolade upp mitt registreringsnummer där finnes denna information.

Har ej drag på denna bil men denna info fanns i . Vi har en 8nu,med den får vi dra. RESULTAT : av poäng. BILD: Lennart Pettersson. Det systemet kostar extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.