tisdag 29 april 2014

Högtrycksspolning norrköping

Högtrycksspolning - vvs, värmepumpar, golvvärme, rörinstallationer, rörmokare, badrum, värmepumpsinstallation, avlopp, nibe, rörarbeten - företag, adresser, telefonnummer. NHS är experter på högtrycksspolning , sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi erbjuder tjänster för privatpersoner, industrier och företag. Förebygg slitage och stopp av dina rör med kontinuerliga spolningar.


Med den mest effektiva utrustningen som finns på marknaden utför Wilssons Åkeri rengöring av ledningar, planerade underhåll av kommunala dag- och . Renall har specialbyggda fordon och utrustning för att klara alla situationer där vatten, slam eller oljespill måste sugas upp.

Renall har även bilar för att kunna spola vatten med högt tryck för olika ändamål. För att tina frusna rör och ledningar har vi fordon med hetvatten. NHS ERBJUDER KOMPLETTA LÖSNINGAR HÖGTRYCKSSPOLNING SANERING VAKUUMSUGNING RÖRINSPEKTION.


Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Visa fler bolag på denna adress.


Alla siffror anges i hela . Ansvarig Marie Toresson Freding år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Norrköpings högtrycksspolning AB. Join LinkedIn today for free. SLAMBILAR – Torr process – Miljövänligt – Mobilt.


Bolagets verksamhet ska vara allt inom fastighetsservice främst högtrycksspolning samt äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet. Vi finns till hands när ni behöver hjälp. Vi arbetar med högtrycksspolning , slamsugning och inspektion av rörledningar i Östergötland . Vi har kunnig och kvalificerad personal med mångårig erfarenhet i branschen samt fordon och utrustning för alla uppdrag. Ett avloppsproblem som inte åtgärdas i tid och på ett korrekt . Västsveriges Högtrycksspolning AB. Nej, inte registrerad för F-skatt.


Sveriges största söktjänst för öppettider. Krav: B-körkort) (Krav: B-körkort) Ett väldigt fritt och omväxlande arbete, där du träffar alla sorters människor, och får se många intressanta och spännande miljöer. Förteckning_fettavskiljare-spolplatser.


Vill du veta vem som är i topp 1? Från och med december äger . Cookies: Sajten använder cookies på något sätt för att styra vad som syns på sidan eller något sånt.

Inget används för att spåra dig eller spara någon information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.