onsdag 30 april 2014

Kaivinkone vuokraus vaasa

Ota yhteyttäOta yhteyttä. Konevuokraamo BLOMBERG Maskinuthyrning. LB Vuokraus , Vaasa , Pohjanmaa.


Katso tästä kaikki kaivinkoneet -osastoon jätetyt ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Toimitusaikamme pitävät aina.

Jos et voi käyttää meiltä vuokraamaasi laitetta suunnitellulla tavalla myöhästymisen tai puutteellisen toimituksen vuoksi, saat jopa viikon ilmaista vuokra -aikaa. Puutarhan ja pihan hoitoon ja rakentamiseen meiltä löytyy monipuolinen valikoima kaivinkoneita ja laitteita. Klikkaa vihreää piha- ja puutarhalinkkiä niin löydät monipuolisen valikoiman koneita pihan kunnostukseen. Päivävuokra = seuraavat pvt . Yanmar B25V minikaivuri.


Polttoaine ei kuulu hintaan. Hakusanat: mini kaivuri. Vuokrataan vuokraus kaivinkone halpa ylivieska.

Vaasa kuuluu Länsi-Suomen lääniin ja Pohjanmaan maakuntaan. Helsingistä on Vaasaan 41 Seinäjoelta 7 Kokkolasta 12 Pietarsaaresta ja Porista 1kilometriä. Ruotsiin on Vaasasta lyhyt matka, sillä Merenkurkku on Vaasan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit laittaa meille sähköpostia.


Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian . Tarjoamme laajan valikoiman kaivinkoneita , maansiirtokoneita ja maantiivistäjiä. Työlavat, hissit ja nosturit. Trukit, kurottajat ja mönkijät. Konevalikoimamme kuuluvat kaivukoneet, pyöräkuormaajat, seulat, murskaimet, traktorit sekä edellä mainittujen lisävarusteet ja työlaitteet.


Edustamme CASE maanrakennuskoneita ja maahantuomme Tuomme maahan McCloskey seulat ja murskaimet sen NC Engineering traktorilavetit. Vuokraamme haarukkatrukkeja, pinkkareita ja . Onko kukaan vuokrannut kaivinkonetta, olis tarve 5-7tonniselle telakoneelle parinpävän homma. Millaiset ehdot noilla vuokralle antajilla on, lähinnä va. Rakennuskonevuokraamo Raksakone Oy.


Hanki kaivinkoneet edullisesti Nettimarkkina. Meiltä voit vaivattomasti vuokrata mm. Kun tarvitset kevyttä kalustoa piha- ja puutarhatöihin, vuokraa helppokäyttöinen minikaivuri tai muita pihatyökoneita!

Kaivinkoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto lyhytaikaiseen tai sesonkiluontoiseen tarpeeseen. PYRIMME PYSYMÄÄN PALVELUISSAMME AJAN TASALLA. KERTOMALLA MEILLE KUINKA VOIMME PARANTAA TOIMINTAAMME, TAKAAMME JATKOSSAKIN HYVÄN PALVELUN SEKÄ NYKYAIKAISEN KALUSTON JOKA VASTAA KAIKKIEN TARPEITA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.